• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.12.2023

18:00

Sevnule grudi lepe pevačice! Nesvakidašnja kreacija Džej Lo (FOTO)

profimedia

Zanimljivosti

Sevnule grudi lepe pevačice! Nesvakidašnja kreacija Džej Lo (FOTO)

Podeli vest

Zanimljivo je da je zanosna Džej Lo otkrila i tetovažu koju ima ispod grudi...

Doživeli smo i to, da vidimo Dženifer Lopez u jednom od njenih najprovokativnijih izdanja. Latino diva zasijala je u neverovatno izazovnoj kombinaciji u društvu svog supruga Bena Afleka na proslavi magazina Elle u Los Anđelesu.

Za ovu svečanu priliku se baš potrudila da izgleda drugačije i ostavi veoma snažan utisak, iako nas redovno podseća na svoj perfektan stomak i zategnutu figuru.

Foto: profimedia

Zaljubljeni golupčići

Metalni gornji deo, koji je donekle otkrio pevačicine gole grudi, tankim nitima je pričvršćen za pripijeni donji deo crne haljine čija su leđa sasvim gola.

Ova nesvakidašnja kreacija istakla je pevačicine isklesane trbušnjake, a zanimljivo je da je zanosna Džej Lo otkrila i tetovažu koju ima ispod grudi, a koja je posvećena ljubavi njenog života, što je definitivno Ben Aflek.

Foto: profimedia

Isklesani trbušnjaci

Oboje su se istetovirali na Dan zaljubljenih, a sinoć su još jednom dokazali da i jesu "zaljubljeni golupčići".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija