• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

14:30

Telo puno mikročipova! Žena ima 52 implanta u telu sa kojima otvara brave, uključuje kompjuter i radi još mnogo toga (FOTO/VIDEO)

printscreen instagram

Zanimljivosti

Telo puno mikročipova! Žena ima 52 implanta u telu sa kojima otvara brave, uključuje kompjuter i radi još mnogo toga (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Mađioničarka Anastasija Sin, iz Teksasa, ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba koja ima najveći broj tehnoloških implantata u telu, čak 52.

Anastasija Sin ima telo koje je puno različitih vrsta mikro čipova i magneta. Ona često kaže za sebe da poseduje "šesto čulo".

 

 

Biohakerisanje se definiše kao korišćenje tehnologije za unapređivanje živih organizama, posebno od strane pojedinaca i grupa koje rade van tradicionalnog medicinskog ili naučnog istraživačkog okruženja.

Anastasija Sin tvrdi da joj implantati omogućavaju da otvara brave, uključuje računare, kao i da vibrira ruku, a nada se da će moći da bude sposobna za još toga.

Foto: printscreen instagram

 

 

 -Mogu vam reći da li vaša mikrotalasna pećnica ispušta previše zračenja. Moja ruka vibrira - rekla je i dodala:

 - Čip iznad mog srca kada se skenira, pušta snimak našeg venčanja. Onaj na mom levom zglobu zove telefon moje ćerke, a onaj na mom desnom zglobu zove telefon mog muža - kaže ona.

Anastasija Sin je, inače, mađioničarka iz Las Vegasa. Ona tvrdi  mogućnosti mikročipova, koje ona koristi u svom nastupu, kao iu svakodnevnom životu, pogrešno shvaćene. 

Foto: printscreen instagram

 

 

Ona je demonstrirala kako se jedan od njenih implantata može programirati da govori tekst sa njenog telefona i opisala kako je umetnik koristio implantate da recituje poeziju kada se dodirne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija