• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2024

09:30

Kao u vremeplovu! Božić u duhu veselih sedamdesetih i šarenilo na sve strane (FOTO)

Shuterstock

Zanimljivosti

Kao u vremeplovu! Božić u duhu veselih sedamdesetih i šarenilo na sve strane (FOTO)

Podeli vest

Žena, koja je zaljubljena u vesele sedamdesete, u duhu te decenije ukrašava dom za Božić svake godine

Estela Bilson (46) je oduševljena stilom sedamdesetih. Zbog toga je odlučila da i ove godine za Božić ukrasi kuću istim šarenim ukrasima koji su bili popularni u toj deceniji prošlog veka. 

Plastični Sneško Belić i Deda Mraz dominiraju dnevnim boravkom u kom se nalaze i velike dekoracije ukrasnih bombona.

 

 

Estela će za ručak svom suprugu i sedmogodišnjem sinu za Božić napraviti fondu od sira i hranu iz konzerve iz sedamdesetih.

Zatim će se svi okupiti oko televizora i uživati u božićnom specijalu serije "Dobar život" iz 1977. godine, piše The Sun.

 

 

Pritom će svi obući omiljene džempere sa motivima iz sedamdesetih, a Estela će od jaja, šećera i alkohola pripremiti koktele koji su se tada pili na zabavama.

 

 

O svom doživljaju Božića Estela rado objavljuje sadržaj na društvenim mrežama.

 

 

- Smisao Božića je oživeti deo mog detinjstva, a to znači da Božić mora izgledati kao što je izgledao u mojoj kući. Naravno da se to ne sviđa svima i bilo je ljudi koji su mi govorili da su moji ukrasi grozni. Ali to me ni najmanje ne pogađa. Za mene Božić ne mora izgledati bespekorno, nego veselo - zaključila je Estela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija