• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

16:20

Zaradio 90.000 evra kopajući po kontejnerima! Jednom je našao i pravu dragocenost (VIDEO)

Printscreen You Tube Wauconda Broke Boy

Zanimljivosti

Zaradio 90.000 evra kopajući po kontejnerima! Jednom je našao i pravu dragocenost (VIDEO)

Podeli vest

Jonas Fernandez (24) je napustio školu da bi preturao po kontejnerima i to mu je postao redovan posao.

Jonas Fernandez iz Čikaga je do sada zaradio više od 78.000 funti, što je preko 91.000 evra, prodajući stvari koje je našao u kontejneru.

Jonas je ubedio svog oca da mu pomogne da pretura po kontejnerima punim đubreta u svom komšiluku. Inspirisao ga je mladić koji sebe naziva - ronilac po kontejnerima - i koji redovno objavljuje videe na Jutjubu.

Jonas je rekao da je tražio brz način da zaradi novac kada je napustio školu i da je sada već uspeo da zaradi pozamašnu svotu novca. Stvari koje je pronašao u kontejnerima prodavao je putem interneta.

Foto: Printscreen You Tube

 

Jonas je rekao je da bi često poklanjao stvari koje je pronašao prijateljima i porodici, ili čak davao onima kojima je potrebna pomoć u lokalnoj zajednici. Naveo je da nije iz imućne porodice, da zna kako je kada nemaš mnogo, pa zato voli da vrati zajednici koliko može.

Jedan od njegovih najvećih pronalazaka bio je veliki paket pun neotvorenih grickalica koji je prikupio više od 7 miliona pregleda na TikTok-u. Jonas je pronašao vintidž torbu koja je prodata za više od 1.000 funti, igračke, elektroniku, zlatnike, nakit i čak -olimpijsku medalju.

Ovaj mladić proverava i kontejnere iza prodavnica da vidi šta je izbačeno.

Upozorio je sve koji žele da se bave kopanjem po kontejnerima da se prvo uvere da su svesni svog okruženja, da uzmu lampu i da povedu nekoga sa sobom radi bezbednosti.

- Kada se đubre iznese napolje, ono postaje javno vlasništvo i svako može da ga uzme - poručio je Jonas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija