• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.03.2024

11:30

Isplivale skrivane fotke mrtvog tela Merilin Monro! Ovaj detalj na nogama iznenadio je sve (FOTO)

profimedia

Zanimljivosti

Isplivale skrivane fotke mrtvog tela Merilin Monro! Ovaj detalj na nogama iznenadio je sve (FOTO)

Podeli vest

Uprkos tome što je prošlo više od 60 godina od smrti čuvene glumice Merilin Monro, kontroverze o mnjenoj smti ne jenjavaju.

Naime, zvanična verzija njene smrti kaže da je glumica izvršila samoubistvo, dok su određeni detalji iz istrage pokrenuli spekulacije.

Foto: Profimedia

 

Na društvenim mrežama sada kruže fotografije koje navodno prikazuju njeno mrtvo telo, na kojima su vidljive modrice. Međutim, nije zvanično potvrđeno da se na fotografijama zaista nalazi glumica, te je moguće da su fotografije fotošopirane. Uprkos tome što zvanične potvrde o spornim fotografijama nema, ono što ide u prilog tome da se na fotografijama i zaista nalazi čuvena glumica, jeste ispovest mrtvozvornika koji su do detalja opisali njeno telo.

Foto: profimedia

 

Naime, organizator sahrane koji je pomogao da se pripremi telo Merilin Monro za sahranu otkrio je jezive detalje o stanju glumice nakon što je pronađena mrtva. Alen Abot i Ron Hast su napisali knjigu u kojoj su se prisetili šta se dešavalo tog 5. avgusta.

Sećaju se da ih je policija pozvala da dođu u kuću slavne glumice, a Abot tvrdi da je njeno telo bilo puno ljubičastih mrlja.

 

 

- Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merilin Monro. Izgledala je kao prosečna starija žena koja se nije baš previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled. Kada neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je mnogo otekao - priseća se pogrebnik.

Foto: profimedia

 

On je dodao i da je bilo vidljivo da kosu neko vreme nije farbala, jer se nazirao smeđi izrastak.

- Noge joj nisu bile obrijane, a usne su joj bile baš ispucane. Manikir i pedikir su takođe bili zapostavljeni - dodaje pogrebnik.

 

 

Abot je takođe rekao da su među njenim stvarima pronašli i lažne grudi, ali nisu ih koristili kod pripreme pokojnice već su njezin grudnjak ispunili vatom.

Kao uzrok smrti navodi se predoziranje barbituratom (hipnotici).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija