• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.03.2024

23:20

"Samo se seksajte! Vodite ljubav sve vreme!" Najzgodnija žena na svetu od 95 kilograma pre braka bila u celibatu, a sada...

Printscreen

Zanimljivosti

"Samo se seksajte! Vodite ljubav sve vreme!" Najzgodnija žena na svetu od 95 kilograma pre braka bila u celibatu, a sada...

Podeli vest

Ešli Grejem zna ono što mi ne znamo. Ona voli svaki svoj kilogram viška, a kada se posvađa sa mužem jednostavno samo uradi ovo.

Ešli Grejem važi za ženu sa savršenim telom iako ima oko 95 kilograma i ne planira da smrša. Njena lepota leži u samouverenosti i zadovoljstvom sobom i svojim izgledom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Brasil (@voguebrasil)

 

Međutim, i sama je priznala da nije oduvek bilo tako. Pre nego je našla savršenog partnera, dosta je lutala, dopuštajući da joj mišljenje pogrešnih muškaraca utiče na samopouzdanje.

Slatki i nevini

Ešli i Džastin su se prvi put sreli 2009. godine, a početak njihove veze je bio "nevin i sladak", prenosi lifeandstylemag.com. Par se odlučio na celibat sve do venčanja, što znači da nije bilo isprobavanja ljubavi.

- Nikad nismo dovodili jedno drugo u iskušenje, pa nismo kasno noću odlazili u stan kod ovog drugog - napisala je Ešli u svojim memoarima.

Par se verio u junu 2010. godine.

 

 

- Rekao mi je da sam mu najbolji prijatelj, kako želi da živi sa mnom, kako nikada nije sreo nikoga poput mene. Sve te neverovatne stvari. A onda je izvukao prsten i pitao 'hoćeš li da se udaš za mene?' -  rekla je Ešli za Harpers Bazaar 2019. godine.

Manekenka i režiser venčali su se tog avgusta, samo dva meseca nakon što je Džastin postavio najvažnije pitanje. Ešli je objavila svoju trudnoću u avgustu 2019, tačno godina godina od početka zabavljanja sa Džastinom. Dočekali prvog sina Isaka Menelika u januaru 2020, a potom, dve godine kasnije, i blizance Malačija i Romana.

Zašto su se odlučili na celibat?

- Za Džastina je apstinencija bila dokaz da je privržen veri i crkvi, zato nikad nisam htela da ga dovodim u iskušenje - rekla je Ešli.

Džastin je u tom periodu podelio sliku svoje supruge sa rečima:

- Sve što mi treba u ovom životu greha!!

 

 

Ešli je priznala da joj je u braku fantastično, te da ne prođe ni dve nedelje a da se ne vide, jer žele da svaki trenutak provedu zajedno.

- Kad radim, sastajemo se u Los Anđelesu ili Njujorku. Srećemo se u Parizu, Majamiju - to je tako seksi - ispričala je manekenka.

Na pitanje kako se miri sa suprugom kada se posvađaju odgovara:

- Samo se seksajte. Imajte seks sve vreme. Čak i ako vam nije do toga, samo s seksajte - rekla je za magazin El svojevremeno i dodala:

 

 

- Otkrila sam da, ako nismo imali seks, postajemo hladni, a onda ako imamo seks, onda smo sve jedno drugom... Za nas je to kao: 'oh, hajde da imamo seks.' I onda smo odmah ok i odmah mi se vrati dobro raspoloženje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija