• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2024

14:02

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovako izgleda prva žena na svetu koja je odsekla nos - Danijela ne liči na ljudsko biće, njena pojava šokira

Shutterstock

Zanimljivosti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Ovako izgleda prva žena na svetu koja je odsekla nos - Danijela ne liči na ljudsko biće, njena pojava šokira

Podeli vest

Holanđanka Danijela potrošila je ogromnu svotu novca da bi se podvrgla ekstremnim hirurškim zahvatima i preoblikovala telo.

Danijela je na razne operacije kojima je preoblikovala telo potrošila 100.000 dolara.

Preoblikovala je zube da liče na zube ajkule, ugradila implante u jagodice, čelo i iza ušiju, rascepila jezik, pa se čak podvrgla skarifikaciji - bolnom postupku rezanja kože i pravljenja crteža na njoj.

 

@toxii.bodymod

  ♬ Evil Girl - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

 

Idući korak dalje, Danijela se odlučila za amputaciju nosa.  Ona je prva žena na svetu koja je podvrgnuta takvoj proceduri.

U jednom intervjuu, Danijela je izrazila da je oduvek osećala potrebu da bude drugačija.

Svoj put modifikacije započela je sa 18 godina tako što je napravila prve tetovaže i pirsing.

 

 

U razgovoru za linda.nl, ova 30-godišnjakinja je priznala da odluku da amputira nos nije lako donela. Ona je priznala da je procedura nepovratna i priznala da je prošla opsežnu psihološku pripremu, često se konsultujući sa svojim lekarom pre operacije.

 

 

Postupak, koji je trajao više od dva i po sata, nije bio potpuno bezbolan. Uprkos tome što je bila pod anestezijom, Danijela je bila svesna tog iskustva - osetila je rezove i naknadne šavove. Bez obzira na to, izuzetno je zadovoljna ishodom i brzo se oporavlja.

Suprotno očekivanjima, njen glas nakon operacije ostaje nepromenjen i diše kao i obično.

Danijela koristi drištvene mreže da podstakne mlade ljude da prihvate svoju jedinstvenost i da se ne plaše promena. Ona se zalaže za modifikacije tela, ako su one način da se poboljša nečiji doživljaj sebe, prenosi Essa News.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija