• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2023

06:20

Nije znala da je trudna! Previjala se od bolova, mislili su da je upala slepog creva, a ona se zapravo porađala! (VIDEO)

Pixabay

Zdravlje

Nije znala da je trudna! Previjala se od bolova, mislili su da je upala slepog creva, a ona se zapravo porađala! (VIDEO)

Podeli vest

Devojka je osećala jake bolove, a nakon odlaska u Hitnu pomoć saznala je da ima trudove.

@h.anviolet That’s one way to get yourself banned from microgynon #ididntknowiwaspregnant #crypticpregnancy #crypticpregnancyawareness #pillbaby ♬ DONT USE NOT TV - eversincecorneliastreet

Trudnoća je Hanu Vajolet iznenadila, jer je sve vreme uzimala kontracepcijske pilule. Objasnila je kako se jednog jutra probudila sa bolovima u stomaku i leđima, a porodica ju je hitno odvezla u bolnicu, sumnjajući na upalu slepog creva. Kada je stigla u Urgentni centar, brzo je postalo jasno da će se poroditi.

Hana Vajolet (25) je samohrana majka devojčice (5), koja redovno objavljuje sve o iznenadnom rođenju svoje ćerke na TikTok-u. Naime, do 50 minuta pre porođaja, nije ni znala da je trudna.

- Tata me je ujutru zatekao u kupatilu dok sam se grčila od bolova. Pozvali su hitnu i rekli nam da možda imam upalu slepog creva. Stigli smo u bolnicu i hteli su da mi uzmu krv, ali me je toliko bolelo da to nije bilo moguće - rekla je Hana na snimku. U bolnici je ubrzo postalo očigledno da se Hana sprema da se porodi.

- Dolazimo u bolnicu i želeli su da mi uzmu krv, ali me je previše bolelo da bih ostala mirna. Dve sekunde kasnije mi je pukao vodenjak i tada su mi rekli da imam trudove. Odveli su moje roditelje u drugu sobu da im objasne šta se dešava, da im kažu da će biti baba i deda - kaže ona.

Hana dodaje da je tražila da mama bude sa njom tokom porođaja, a da je tata ostao u čekaonici i pozvao njenog brata da mu kaže šta se dešava.

- 50 minuta nakon toga rodila sam devojčicu - rekla je ona.

U komentarima ispod javile su se žene koje su prošle kroz slično iskustvo. Uprkos pilulama, zatrudnele su i saznale tek posle nekoliko nedelja.

 - Saznala sam u 27. nedelji trudnoće - napisala je jedna.

- I pored pilule, otkrila sam da sam trudna u 34. nedelji - dodala je druga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija