• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

27.01.2024

21:00

Stavlja se između nogu, a poboljšava san! Ovu stvar sigurno svi imate kod kuće (VIDEO)

Shuterstock

Zdravlje

Stavlja se između nogu, a poboljšava san! Ovu stvar sigurno svi imate kod kuće (VIDEO)

Podeli vest

Terapeut Džejms Mur je otkrio kako običan jastuk može da vam poboljša san i otkloni pritisak sa kukova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Moore (@jamesmoorewellness)

Mnogi ljudi se ujutru bude umorniji nego kada su legli. Naravno, razlog može biti stres, preopterećenost i mnogo drugih stvari, ali takođe i nešto na šta možete uticati već večeras. 

Položaj u kojem spavate, može biti razlog vašeg lošeg sna, a sve što vam je potrebno kako biste ga popravili jeste jedan jastuk.

Terapeut Džejms Mur, koji na svom Instagramu ima više od 4 miliona pratioca, redovno deli najrazličitije savete o zdravlju, a ovaj put je otkrio kako da sačuvate vaše kukove i poboljšate san:

- Postavljanje jastuka između kolena ili butina, može vam pomoći da održite prirodno poravnanje kukova i karlice dok spavate. Ovo poboljšano poravnanje može pomoći u uklanjanju naprezanja sa upaljenih ligamenata ili mišića, koja uzrokuju vašu nelagodnost - ističe Džejms, koji je u video snimku pokazao i kako treba da postavite jastuk. 

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija