• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2024

18:00

Gurnuo četkicu za zube u polni organ, pa nastao haos! Lekari u šoku - imao je "deformitet patlidžana"

Shuterstock

Zdravlje

Gurnuo četkicu za zube u polni organ, pa nastao haos! Lekari u šoku - imao je "deformitet patlidžana"

Podeli vest

Četrdesettrogodišnji muškarac u Indoneziji tražio je hitnu medicinsku pomoć jer je četkica za zube koju je gurnuo u penis pukla tokom seksualnog odnosa.

Muškarac je čekao 12 sati pre no što je potražio medicinsku pomoć zbog povrede penisa.

On je priznao da je koristio četkicu za zube za sopstveno seksualno zadovoljstvo. 
Ostao je u strašnim bolovima nakon što mu je četkica za zube koju je bizarno gurnuo u penis pukla tokom seksa.

Foto: Shuterstock

 

 

Lekarima je rečeno da je muškarac prvi put napravio 'mali rez' da bi ubacio četkicu za zube 2017. godine. Ostalo je nejasno je da li je ta četkica za zube bila na mestu od tada.

Operacija trajala dva sata

Deleći strašne detalje incidenta, lekari iz Opšte akademske bolnice "Soetomo" u Istočnoj Javi rekli su kako je čoveku bila potrebna dvočasovna operacija da popravi slomljeni penis.

Oni su napisali u "International Journal of Surgery Case Reports":

 - Pacijent je pretrpeo povredu penisa tokom seksualnog odnosa u položaju u kom je žena na vrhu. Imao je 'deformitet patlidžana' - znak preloma penisa.

Foto: Shutterstock

 

 

Iako penis nije kost, može se slomiti kada na njega deluju tupe sile. Nakon toga, obično liči na 'patlidžan', postaje ljubičast i natečen.

Nesrećni muškarac iz Indonezije otpušten je tri dana nakon operacije i nije imao nikakve probleme, prenosi Daily Mail.

On se vratio na kontrolni pregled mesec dana kasnije i tvrdio je da je funkcionalan i da nema nikakvih komplikacija, a deformitet je takođe nestao.

Hitan medicinski tretman

Prelom penisa se dešava trenutno i zahteva hitan medicinski tretman. U mnogim slučajevima može se čuti sumorni zvuk pucanja. Prelomi penisa često pogađaju muškarce između 30 i 50 godina. Ali njihova prava učestalost je još uvek nepoznata.

Takve povrede se obično dešavaju tokom energičnog i strastvenog seksa, u određenim rizičnim položajima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija