• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

12.04.2020

20:18

(HIT VIDEO) KUUUKUU, MINISTRE! ŠEKSPIR JE NAPISAO "KRALJA ILIRA"?! Tragikomična izjava crnogorskog ministra kulture!

Balkan

(HIT VIDEO) KUUUKUU, MINISTRE! ŠEKSPIR JE NAPISAO "KRALJA ILIRA"?! Tragikomična izjava crnogorskog ministra kulture!

Podeli vest

Ministar kulture Crne Gore Aleksandar Bogdanović, gostujući u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore, govorio je o Šekspiru i njegovim delima. Poznatu Šekspirovu tragediju "Kralj Lir", nazvao je "Kralj Ilir"

Govoreći o koronavirusu  i izolaciji, ministar kulture Aleksandar Bogdanović istakao je da je Šekspir za vreme velike epidemije, kada su vrata pozorišta bila zatvorena, napravio veliko remek delo "Kralj Ilir, a to su velika dela o kojima i danas svi pričamo.

 

 

 

 

Ova Šekspirova tragedija nastala je 1605. godine, a omiljeni je klasični pozorišni komad koji glumci rade igraju na sceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gruban Malić

pre 4 godine

Hahaha, više je izgleda upoznat sa kubikažom glisera, nego programom Tejt galerije, ili Šekspirovim delima. Hahahaha, milogorac!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija