• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

01.05.2020

16:10

(HIT VIDEO) VEĆ SAM GLADAN... TANJIR U RUCI, PILIĆI NA RAŽNJU... Ovakvog Dodika nikada niste videli!

Balkan

(HIT VIDEO) VEĆ SAM GLADAN... TANJIR U RUCI, PILIĆI NA RAŽNJU... Ovakvog Dodika nikada niste videli!

Podeli vest

Iako je 1. maj danas drugačiji nego ikada zbog pandemije virusa korona, mnogi su našli način da roštiljaju u svojim dvorištima ili na balkonima i tako bar malo ispoštuju dugogodišnju tradiciju

Među onima koji su danas bili majstori za roštiljom je i srpski član Predsedništa BiH Milorad Dodik.

 

 

U opuštenoj varijanti, bez odela i kravate, Dodik je danas roštiljao sa svojom porodicom, a kratki video snimak na Tviteru je podelio njegov sin Igor uz komentar: "Ovo će biti odlično… Već sam gladan".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 3 godine

Milorad Dodik covijek iz naroda, Srbi u RS ga vole i glasaju za njega, jer izgradnje RS, isto ko Vucic kod vas u Srbiji zato Srpski narod na Balkanu cijeni I glasa za dva Srpska lidera Dodik I Vucica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija