• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/in4s.net

12.06.2020

15:12

HOĆE DA ME UBIJU JER SAM SRBIN I VERNIK! Ispovest Bjelopoljca Miljana Đukića, čija je PRKOSNA PORUKA dok su ga hapsili zadivila Srbe i postidela milogorce!

Balkan

HOĆE DA ME UBIJU JER SAM SRBIN I VERNIK! Ispovest Bjelopoljca Miljana Đukića, čija je PRKOSNA PORUKA dok su ga hapsili zadivila Srbe i postidela milogorce!

Podeli vest

Bjelopoljac Miljan Đukić kaže da godinama unazad trpi torturu crnogorske policije, zbog toga što je Srbin, pravoslavni vernik i opozicionar

Podsetimo, juče je policija u Bijelom Polju privela Đukića, bez ikakvog naloga. Nakon višesatnog zadržavanja, on je pušen na slobodu.

"Braćo i sestre, rode srpski, zovem se Miljan Đukić, Srbin sam iz Bijelog Polja. Živim u porobljenoj Crnoj Gori koju je okupirao krvavi DPS režim. Te sluge NATO guše i ugnjetavaju svakog časnog Srbina Crnogorca koji voli Crnu Goru naših dedova koji su svi bili Srbi", kaže u svojoj ispovijesti Miljan Đukić.

On naglašava da je pripadnik, odnosno član srpskog sokolskog društva „Miloš Obilić“ i član Nove srpke demokratije.

"U mojoj kući se nalazi srpski klub. Krvavi režim Mila Đukanovića godinama progoni mene i moju porodicu. Hapse me, pretresaju kuću, iživljavaju se nad mojom djecom, ali ne damo se. Znam da sloboda skupo košta", kaže Đukić.

 

 

Na naše pitanje, koji je razlog režimske torture nad njim i članovima njegove porodice, Đukić navodi:

„Smetaju im moje učešće u litijama, moje milo srpstvo. Srećan sam što sam Srbin iz Crne Gore, volim Srbiju i sve srpske zemlje“.

Dalje navodi, kako se u Crnoj Gori vodi velika borba za opstanak srpskog naroda.

„U Crnoj Gori je mnogo teško za srpski narod. Hapse nam vladike, sveštenike. Hoće da izmisle neku drugu naciju, ali nećemo dati. Moraće da prođu preko naših leševa“, uvjerava nas Đukić.

Interesovalo nas je zašto je policija juče bez ikakvog obrazloženja upala u njegovu porodičnu kuću, stavila mu lisice na ruke i odvela ga u CB Bijelo Polje.

 

 

„Što se mog slučaja tiče, svo zlo koje dolazi prema meni je od Zorana Lazovića. Te ljudske kukavice uhapsili su me juče samo što sam stavio pesmu na mom profilu o Danku Gogiću, komandiru bjelopoljske policije koji je sa Eminom Hodžićem na planini Bjelasici, cepao i skrnavio zastavu Srbije. Trobojku koja je bila istaknuta na tabli, pri čemu su ih meštani snimili. Gogić im je psovao majku srpsku i pretio. To skrnavljenje moje zastave me je pogodilo u srce, napisao sam pesmu i zbog toga sam uhapšen. Odmah su mi stavili lisice na ruke, a sve po nalogu Zorana Lazovića. Državna bezbednost (DB) mi preti da će da me ubiju. Mogu me ubiti – ne mogu me pokoriti. Nikada neću izdati svoj narod. Zoran Lazović, ta kukavica i da me ubije, ima braće Srba koja bi me osvetila", priča za naš portal Đukić.

Foto: Printskrin Facebook/DF

Na kraju razgovora Đukić je poručio:

„Živela Njegoševa Crna Gora i Srbija. Živele srpske zemlje. Ne damo svetinje! Amin“.

Podsjetimo, Đukić je juče prilikom privođenja imao poruku za Mila Đukanovića, a snimak njegovog hapšenja postao je senzacija na društvenim mrežama, ne samo u regionu već i u svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija