• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

21.08.2020

21:40

ŠOKANTNE TVRDNJE ARMINA CIBRE, BIVŠEG POLICAJCA I TELOHRANITELJA: MILO JE NARKO-BOS! Milione od droge smo za njegov račun prevozili pod rotacijama!

Balkan

ŠOKANTNE TVRDNJE ARMINA CIBRE, BIVŠEG POLICAJCA I TELOHRANITELJA: MILO JE NARKO-BOS! Milione od droge smo za njegov račun prevozili pod rotacijama!

Podeli vest

Đukanović je lično sredio da automobilom Nasera Keljmendija pod rotacijom iz Crne Gore dođemo do Sarajeva. Niko nas nije zaustavio. Prevozili smo novac od trgovine drogom, tvrdi Armin Cibra

Crnogorski predsednik Milo Đukanović lično je organizovao prevoz ogromne količine novca zarađenog od prodaje droge iz Crne Gore u Bosnu! On je obezbedio i da prljavi, mafijaški keš vozi pod službenim obezbeđenjem i uz policijsku 'rotaciju'.

Sve ovo tvrdi Arbin Cibra, bivši telohranitelj Fahrudina Radončića, bosanskohercegovačkog biznismena i političara koji je vlasnik 'Dnevnog avaza'. Cibra je medijima u Sarajevu otkrio šokantne detalje o povezanosti Đukanovića sa švercom droge i njegovim ilegalnim poslovima sa Radončićem i zloglasnim albanskim narko-bosom Naserom Keljmendijem.

Crna rupa

Prema Cibrinim rečima, Đukanović je dolazio u Radončićevu kuću u Sarajevo i provodio se po tamošnjim klubovima.

- Radončić je organizovao provod za Mila u restoranu sa trbušnim plesačicama, kojem je prisustvovao i Naser Keljmendi. Tu je bio i Ekrem Lekić, koji je lično dolazio kod Mila u Crnu Goru. Preko Keljmendija su pomenuti organizovali brojna ubistva... Takođe, često smo dolazili u Crnu Goru kod Mila. Jednom prilikom smo se sastali sa Veselinom Veskom Barovićem, bliskim saradnikom Mila Đukanovića i najvećim tajkunom u Crnoj Gori. Sastanak sa Milom i Radončićem održan je u hotelu 'Splendid'. Iz Crne Gore smo blindiranim vozilima dovozili vreće para u Sarajevo. Đukanović je posredovao da bismo pod rotacijom došli u Sarajevo, i to Keljmendijevim autom. Niko nas nije zaustavio. Taj novac je Radončić ubacivao u legalne tokove, između ostalog i u svoj toranj, neboder u centru grada. To je novac od trgovine drogom - ispričao je Cibra.

I dok se Đukanović ovim povodom nije oglašavao, šef izbornog štaba koalicije "Za budućnost Crne Gore" Andrija Mandić kaže da su svi iznenađeni i šokirani svedočenjem Cibre.

Foto: Beta

- Zaprepašćeni smo da se Crna Gora kao država podvodi tim ljudima i njihovim kriminalnim organizacijama, i to od strane predsednika. Ovo je najbolji pokazatelj da Crnoj Gori pod hitno treba oporavak i suštinska politička promena - smatra Mandić, dodajući da se 'prljavim novcem' finansiraju i projekti usmereni protiv opozicije u Crnoj Gori.

- Imati reputaciju crne rupe za trgovinu drogom u Evropi znači da naše budućnosti sa DPS na vlasti nema. Sigurni smo i da se prljavim novcem od trgovine drogom finansiraju razni projekti koji su usmereni protiv opozicije u Crnoj Gori. Ova kriminalna grupa želi da zaustavi sad već neminovne promene koje će se desiti na izborima 30. avgusta. Zato se svi moramo ujediniti i izboriti za bolju i lepšu budućnost Crne Gore u kojoj više neće biti mesta za ovakvu grupu kriminalaca - objašnjava Mandić.

Kaznićemo vinovnike

Portparol NSD Marko Kovačević ističe da je ovo 'dokaz da su njihove tvrdnje opozicije istinite i da je Đukanović klasični kriminalac'.

- Đukanović je zarobio Crnu Goru i njene institucije koristi samo za svoje kriminalne radnje. Trgovina drogom je samo jedna od njegovih delatnosti. Nakon smene vlasti otkrićemo sva nepočinstva režima i kazniti sve vinovnike - zaključuje Kovačević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 3 godine

Alo, bivši policajac - nemoj tako javno, ljutiće se Milo !

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija