• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti.rs

01.09.2020

08:38

(VIDEO) ĐUKANOVIĆEVI PLAĆENICI NAPRAVILI HAOS U PODGORICI! Iz kafića Milovog specijalca napali građane koji su mirno slavili ISTORIJSKU POBEDU OPOZICIJE!

Balkan

(VIDEO) ĐUKANOVIĆEVI PLAĆENICI NAPRAVILI HAOS U PODGORICI! Iz kafića Milovog specijalca napali građane koji su mirno slavili ISTORIJSKU POBEDU OPOZICIJE!

Podeli vest

Iako je nakon istorijske pobede opozicije, na iznenađenje crnogorske i međunarodne javnosti, DPS veoma mirno priznao poraz, posle sinoćnjih nereda izazvanih od strane njihovih provokatora jasno je da crnogorski diktaror Milo Đukanović neće bez krvi predati vlast!

Dostojanstvmno i mirno slavlje naroda koji je, žedan slobode, izašao na ulice da proslavi pobedu opozicije narušilo je divljanje Milovih provokatora koji su poslati ne samo da iskompromituju mirno slavlje građana, već i izazovu mnogo izbiljnije incidente.

Naime, u podgoričkom naselju "Siti kvart" organizovana grupa plaćenika-provokatora, iz kafića "Štrafta" je dobacivala mirnim učesnicima kolone, psujući ih, upućujući im salve uvreda i pozivajući ih na obračun.

Kako Informer saznaje, oni su došli sa dva auta specijalne kriminalističke policije Zorana Lazovića i ispred kafića, koji inače drže Lazivićevi sinovi, prvi flašama napali omladinu koja je proslavljala.

Takođe, u istom naselju, grupa plaćenika je u jednom trenutku zaustavila saobraćaj i sa zapaljenim bakljama skandirala dugo u noć.

Od svih skandiranja, najčešće je ponavljana fašistička krilatica E viva Montenegro.

U nekoliko crnogorskih opština sinoć si zabeleženi incidenti koje su izazvali plaćenici iz redova režima, a sve u cilju da se dovede u pitanje istorijska pobeda opozicije.

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Vodolije treba da se čuvaju lopova, Lav je postao štednjiv, a evo ko ne treba da ulaže novac do kraja godine!

EKSKLUZIVNA ISPOVEST NENADA LALATOVIĆA O PRIVATNOM ŽIVOTU I POLITICI: Iz svake nevolje sam izlazio jači!

NJEGOVO JE DA PRETI, MOJE JE DA GA NOKAUTIRAM! Veljko Ražnatović spreman za meč sa Kazakovim!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djordje

pre 3 godine

"svih skandiranja, najčešće je ponavljana fašistička krilatica E viva Montenegro."!? Otkad je "zivela Crna Gora" fasisticka "krilatica"!? Jel i zivela Srbija isto tako fasisticka krilatica!? Moroncine!

Mija

pre 3 godine

Vidi naslov..."SRBI MIRNO SLAVILI"....Takvi smo mi srbi,zato nas posle svrbi...

Marcco

pre 3 godine

Čudimo se "e viva Montenegro" povicima zato što nismo istoriju učili kako treba! Crna Gora je i te kako imala svoje fašiste, zelenaše i druge vrste saradnika fašista koji su i te kako sarađivali sa italijanskim fašistima i Ustašama, a glavni neprijatelji su im bili Srbi... bilo Četnici, bilo Partizani. Pa zelenaši su upravo ti koji su stvarali neku svoju crkvu po ugledu na "hrvatsku pravoslavnu crkvu", zelenaši su se obučavali u Italiji i Zagrebu, bili vezani za Zagrebačko sveučilište tokom II svetskog rata, kada su razvijali neku novu azbuku, koja je zaživala tek posle 2005. godine pod Milom i njegovim, zelenaši su uveli pojam crnogorski jezik, crnogorska gramatika, crnogorski pravopis... na kraju su se povukli u Zagreb pa onda dalje u Austriju, Italiju i Nemačku kada su bežali krajem II svetskog rata.

zoran

pre 3 godine

Samo je srbovanje dozvoljeno, a ostali su fašisti!?..Rakovićeva ideologija

braco

pre 3 godine

Ma kakvi specijalci, nekoliko pijanih budala kivnih sto ce izgubiti privilegije, a neko polupismen ih nazavao specijalcima, daje im precise do znacenja, svasta

Izbori 2024

Vesti

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!
Društvo

"Da li je to normalno?" Španac posetio Beograd i ljutito priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira!

Jedan Španac, koji je nedavno posetio Srbiju i Beograd, ljutito je priznao da ga jedna navika našeg naroda jako nervira i da bi zbog nje, "pravio skandal" da ju je primetio u Španiji. U svojoj anonimnoj objavi na Reditu objasnio je da se jako zbunio, ali i iznervirao kada je primetio da mu u lokalnim prodavnicama i marketima niko od radnika nije vratio kusur - bio on 2,5, ili 10 dinara.

31.05.2024

20:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31