• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTRS

11.05.2021

13:06

TRAŽIO MI JE DVA MILIONA DA PREĐE U SNSD, A SAD GOVORI O POŠTENJU! Žustra svađa Dodika i Stanića na sednici Narodne skupštine RS! /VIDEO/

Balkan

TRAŽIO MI JE DVA MILIONA DA PREĐE U SNSD, A SAD GOVORI O POŠTENJU! Žustra svađa Dodika i Stanića na sednici Narodne skupštine RS! /VIDEO/

Podeli vest

Milorad Dodik, srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH, rekao je na današnjoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske da mu je Miladin Stanić, predsednik Kluba SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kada su bili kod Stanićevog kuma, tražio dva miliona maraka da pređe iz SDS-a u SNSD ili neku drugu političku partiju

- Ovaj zahtev odbio sam jer je puno tražio. Stanić je nakon toga cenu smanjio na milion maraka, pa na 700.000 KM. Da bilo ko drugi govori o poštenju, nego se Stanić javio da o poštenju govori - rekao je Dodik reagujući na Stanićevu izjavu o navodnoj korupciji u SNSD-u.

Dodik je istakao da je nakon ovog Stanićev kum rekao da su seno u Nevesinju, za koju je navodno Stanić tražio da se interveniše, "bilo teže nego gvožđe i da je bolje da to pusti.

Foto: Printscreen You Tube/RTRS vijesti

- Pre rata Stanić se vozio na bicikli na kojoj mu papuče nisu dolazile ni do pola stopala. Ako pričamo o kriminalu i korupciji, onda trebamo pričati o Miladinu Staniću - naveo je Dodik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 2 godine

Kakav lažov, strašan lažov. Za ovo Dodika treba pozvati u tužilaštvo da da izjavu. Ako se dokaže da je istina šta je rekao Stranića u zatvor, a ako se to ne dokaže, Dodika u zatvor. Pored toga lažov je morao već biti u zatvoru (pa makar bio i Dodik) jer ovo što je izjavio nije prijavio nadležnim organima. U svakom slučaju on je za zatvor.

lokman

pre 2 godine

bolje da ste cutali predsednice jer na kraju balade ste ispali funja us da ne napisem gnjida.

kg pecenja

pre 2 godine

zasto se svi boje dodika?...pa svi su od dodika trazili ili molili neku uslugu...nekad materijalnu nekad nematerijalnu....i ne samo u republici srpskoj nego i bosnjaci i hrvati...i ne samo u bih vec i u regionu...sjetite se sta je bilo sa djukanovicem...preko bih je htio da dodje u medije pred izbore u cg...i sta je bilo?...dodik je zabranio da se djukanovic primi u zvanicnu posjetu...i zamislite niko se nije bunio...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija