• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji.hr

08.06.2021

20:12

DETALJI TRAGEDIJE U KNINU! OTAC POVEO DETE U VRTIĆ, PA DOBIO HITAN POZIV S POSLA! Dečak (5) umro u vrelom automobilu

Balkan

DETALJI TRAGEDIJE U KNINU! OTAC POVEO DETE U VRTIĆ, PA DOBIO HITAN POZIV S POSLA! Dečak (5) umro u vrelom automobilu

Podeli vest

U parkiranom automobilu u Kninu u utorak poslepodne je pronađeno mrtvo dete. Informaciju je medijima potvrdio PR šibensko-kninske policije Šime Pavić, a odmah je obavljen i policijski uviđaj koji bi trebalo da rasvetli sve okolnosti tragedije

Od stravičnog prizora preminulog dečačića ostavljenog u vrelom vozilu u šoku su bili i policija i ljudi koji su pronašli telo.

Kako neslužbeno saznaje Šibenski.hr, dečak je imao pet godina. Otac mu je profesionalni vojnik u kninskoj kasarni.

Otac je dečaka svako jutro pre posla, rano ujutro, vozio u vrtić. Tamo bi ga ostavio i otišao na radno mesto u kninsku kasarnu.

Tako su krenuli i u utorak ujutro u BMW zatamnjenih stakala. Stavio je dete u auto i krenuo, po običaju, prvo u vrtić pa zatim na posao. Međutim, na mobilni je dobio poziv da se hitno javi u kasarnu. Ne zna se zašto je pozvan i kako je uopšte smetnuo s uma da dete nije ostavio u vrtiću, ali na poziv se odmah odazvao i krenuo u kasarnu. Parkirao je i otišao, a dečak je verovatno zaspao na svome sedištu jer je bilo rano jutro.

Automobil je ostavio preko puta kasarne na parkingu. Potpuno zanesen obvezama na poslu, nije ni pomišljao na dete, sve dok ga u tri sata poslepodne nije nazvala supruga i pitala gde im je sin jer ga u vrtiću nema. Tek tada je shvatio, otrčao u vozilo i našao beživotno malo telo.

- Celo jutro dok je dečak bio u vozilu nitko ga nije primetio, ni čuo. U blizini se obavljaju radovi, stalno rade neki bageri, pa se tuda malo i prolazi, niko ga nije vidio. Možda se dete i probudilo pa zvalo, ali ga niko zbog buke mašina i nije mogao čuti - piše Šibenski.hr.

Otežavajuće je što je reč o BMW-u zatamnjenih stakala. Naime, u Kninu je oko 14 sati temperatura iznosila 28 stepeni, ali ako je vozilo bilo dugo vremena na suncu, temperatura u njegovoj unutrašnjosti strahovito može da poraste i dete je verovatno dehidriralo.

Kako saznaje Šibenski.hr u Kninu, nije reč o problematičnoj porodici, naprotiv, za oca imaju samo reči hvale.

Nakon otkrivene tragedije vojna policija odvela je oca od nastradalog mališana na kriminalističku obradu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija