• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

22.08.2021

13:13

(VIDEO) NA RASPOPA MIRAŠA PAO TRANSPARENT, BOG NIKAD NIJE BRŽE REAGOVAO! Urnebesni snimak sa "komitskog" skupa... Ovo nije prvi put...

Printskrin

Balkan

(VIDEO) NA RASPOPA MIRAŠA PAO TRANSPARENT, BOG NIKAD NIJE BRŽE REAGOVAO! Urnebesni snimak sa "komitskog" skupa... Ovo nije prvi put...

Podeli vest

Na raspopa i direktora NVO CPC Miraša Dedeića pao je transparent koji je nosio jedan od učesnika na Cetinju.

On se u poslednjem trenutku sabrao i uspeo je da uhvati parče papira u ruku. Kao što i možete videti na snimku, to se dogodilo dok se iznad njegove glave vijorila američka zastava.

SAMO DA NE PADNE KRV! "KOMITE" PROBILE BLOKADU! Milove pristalice krenule na Cetinjski manastir - NEĆE DOZVOLITI USTOLIČENJE JOANIKIJA!

Podsećamo, ovo nije prvi put da je Miraševa glava na udaru prirode. Tako je na Badnji dan 2010. godine krovna konstrukcija pala na Miraša i na njegove "vladike", pri čemu se on izvukao bez povreda.

 

 

Na Cetinju je počeo protest zbog najavljenog ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija 5. septembra u Manastiru Svetog Petra Cetinjskog. Skup kod Lovćenske vile počeo je u podne.

(VIDEO) PRERUPŠENI U SVEŠTENIKE SLEDBENICI RASPOPA MIRAŠA IDU NA CETINJE! Da nije žalosno, bilo bi smešno, i još kao pevaju o Krstu Zrnovom!

U gradu su prisutne jake policijske snage a ispred cetinjskog manastira postavljena je ograda.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 2 godine

A pa mislio u najmanju ruku, bilbord sa sve čeličnom komstrukciom.

Net

pre 2 godine

Tvrdio da su mu smjestili: Poslušajte kako novi patrijarh Porfirije pjeva četničke pjesme.

Solo

pre 2 godine

E to ti je Crnogorski rad koji je prednjacio u bivsoj YU gde se nista nije radilo osim sto se krijumcarilo,varalo,i spavalo i lencarilo i postajali su direktori cim su zavrsili kurs vozaca...Zato je i taj pokrivac bine sam pokazatelj nemarnosti kako Milovi i njegova mesna zajednica nemogu da odrade jedan jednostavan posao ali su maheri da glume kauboje. Cela ta saka Milove mesne zajednice polako dobija karakter teske krimi drzavice gde svi znaju ali niko nista neradi da promeni kriminalno ponasanje pa cak i zapadni ambasadori nemaju vise nikog koga bi pogurali jer su svi upleteni u neke svoje kumovske,rodbinske veze sa trgovinom svega i svacega. Sad posto im je Srbija udarila "stop" njihovoj krijumcarenskoj robi i sumnjivim pevaljkama i biznismenima onda je Milova mesna zajednica resila da nas proglasi genocidnim dok njihovi pojedinci iz familije lepo kupuju nekretnine i otvaraju sopove po Beogradu umesto da smo im udarili vizu za ulazak. To se uvek desi kad neko hoce sa Magarca kao transportno sredstvo eksploatisano u ranijim godinama u Milovoj drzavi odjedanput pocnu da skacu na Porse,Mercedese i i Hotele i odmaralista koja smo im podizali 50godina ali nama na kraju oduzeli. To ce sve jednog dana da pripadne Srbiji ma kako se Milovi borili da to odvoje jer oni nemaju platovnu moc da se odupru niti da prosperiraju osim to malo turizma gde im vise Srbi i druge nacionalnosti rade posao nego sami Milovi.

ratko

pre 2 godine

nekrsti jedni brzo stigne Bozja Kazna,a tek ce

Milan

pre 2 godine

Овај са УСА заставом , мора да је неки албанац, они воле да витлају са њима

Ivan

pre 2 godine

je li ono vama patrijarh i nekoliko vladika stradalo od Korone? Kako su vam njihove svetosti Kačavenda i Pahomije?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija