• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.09.2021

08:08

HEROJ SA KOŠARA KOJI JE BRANIO SRPSKI ROD! Pripadnik crnogorske PTJ usred ustoličenja mitropolita Joanikija odložio pušku i prekrstio se! Video

printscreen

Balkan

HEROJ SA KOŠARA KOJI JE BRANIO SRPSKI ROD! Pripadnik crnogorske PTJ usred ustoličenja mitropolita Joanikija odložio pušku i prekrstio se! Video

Podeli vest

Jučerašnje ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju obeležila i jedna nesvakidašnja scena ispred manastira

 

Patrijarh srpski Porfirije i mitropolit Joanikije juče su helikopterom uspeli da dođu do manastira kako bi se izbegle barikade komita na putu Podgorica- Cetinje, a potom su pod pratnjom pripadnika specijalne jedinice ispraćeni do ulaza u svetinju.

Na društvenim mrežama potom se pojavio snimak pripadnika PTJ, koji je u momentu kad su se oglasila zvona Cetinjskog manastira, koja su označila kraj ustoličenja, najpre premestio automatsku pušku iz desne u levu ruku, a zatim se prekrstio.

Foto: printscreen

Uskoro je i otkriven identitet specijalca sa snimka.

- Petar Knežević iz Crne Gore, specijalac koji se prekrstio ispred ulaza u hram, inače bio na Košarama kad se branio srpski rod - navodi se ispod fotografije nasmejanih Joanikija i specijalca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Komentari ispod fotografije se samo ređaju.

- Petar je bio tamo gde se branilo srpstvo i naše sveto bratstvo kao najmlađi učesnik bitke na Košarama! Petar je inače i redovan u Nišu na utakmicama pa ga tamo možete i videti i upoznati! Neka Bog čuva i pogleda i našeg mitropolita i Petra - navodi jedan korisnik.

- Dostojni svog poziva! Živi bili na mnogaja ljeta - dodaje drugi korisnik.

- Bravo, časni čoveče, Bog sreću dao tebi i tvojoj familiji - samo je jedan u moru komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Svaka čast Kneževiću srbska familijo. Dostojan si svoga roda i svojih predaka!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija