• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

09.09.2021

21:38

JEZIVE SCENE u Tetovu - Ćerku i majku pronašli spaljene u krevetu jednu do druge! Jedino što nije SPRŽENO kod žrtava bili su APARATI ZA DISANJE! /FOTO/

AP/Photo

Balkan

JEZIVE SCENE u Tetovu - Ćerku i majku pronašli spaljene u krevetu jednu do druge! Jedino što nije SPRŽENO kod žrtava bili su APARATI ZA DISANJE! /FOTO/

Podeli vest

Stravičan požar koji se dogodio u Tetovu u montažnoj kovid bolnici, odneo je sinoć 14 života, a među žrtvama su bile i majka i ćerka čija su ugljenisana tela jedno do drugog pronašli članovi EBR-a koji su učestvovali u gašenju požara

Sa jednim od članova EBR-a koji je prvi ugledoa jeziv prizor razgovarala je reporterka "Dojče Velea" Arbnora Mehmeti.

- Ćerku i majku smo pronašli spaljene u krevetu jednu do druge. Pošto su tela potpuno izgorela, primetili smo po kosi i ogrlici da se radi o mladoj devojci i njenoj majci. Kada smo uzimali tela, pazio sam da ne izgubim devojčinu ogrlicu, kako bi je porodica zapamtila - rekao član EBR-a.

Prepoznavanje tela poginulih u jezivom požaru biće vraški teško.

Fotografije možete pogledati OVDE

- Sva tela su spaljena, a jedino što nije ostalo spaljeno u njihovim telima bili su aparati za disanje - istakao je član EBR -a kako je prenela na "Fejsbuku" Mehmeti.


Inače, u požaru teško je povređeno još 12 pacijenata, a nije stradao nijedan zdravstveni radnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Vi to zaista pisete na jedan odvratan nacin. Da li bi isto tako pisali da je netko vas tako 'sprzen' ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija