• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. CRNOGORAC

10.12.2021

12:09

SKANDALOZNO PRIZANJE KRIVOKAPIĆA NEMAČKOM PORTALU: Milova mafija je i dalje jača od Crne Gore, policija ne sme da zaustavi švercerske kamione!

Tanjug/Miloš Milivojević

Balkan

SKANDALOZNO PRIZANJE KRIVOKAPIĆA NEMAČKOM PORTALU: Milova mafija je i dalje jača od Crne Gore, policija ne sme da zaustavi švercerske kamione!

Podeli vest

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić priznao je da su Milo Đukanović i njegova "mafija" i dalje glavni u toj zemlji i da je on nemoćan pred njima!?!

Predsednik Vlade Crne Gore to je doslovce izgovorio za portal "Dojče vele", koji je snimao reportažu o novoj vlasti koja je srušila režim Mila Đukanovića u avgustu 2020. godine. Reportaža je snimana i u koritu reke Morače, u kojem se na jednom mestu vide kamioni koji odvoze pesak i šljunak koji se tu vade, iako je to zabranjeno više od dve godine. Krivokapić na snimku objašnjava novinaru da je policija nemoćna!

- Policija stoji na jedno dvesta metara odavde i ne sme da zaustavi bilo koji od ovih kamiona, jer je mafija trenutno jača od države! - rekao je direktno u kameru premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

Bruka i sramota

Policija ne sme da zaustavi Milove kamione kojima se obavlja šverc
Zdravko Krivokapić

Na te njegove reči ostao je u čudu i novinar nemačkog portala koji je konstatovao da je to "čudnovata izjava za čoveka koji bi trebalo da je najmoćnija politička figura u Crnoj Gori"!?!

- Ali ne samo da Krivokapić nema stabilnu većinu u parlamentu nego je i čitava država prožeta kadrovima koje je godinama sejao DPS Mila Đukanovića - zaključio je novinar.

Komentarišući ovu skandaloznu izjavu Zdravka Krivokapića, poslanik Nove srpske demokratije, koja je deo Demokratskog fronta (DF), Jovan Vučurović kaže da je premijer lično dao najbolju ocenu stanja u državi.

- Vlada Zdravka Krivokapića trebalo je da povuče odlučne i bolne rezove kao što radi svaka vlast koja dolazi nakon diktatura. Nažalost, toga nije bilo ili je bilo samo na kašičicu. Ovo što danas gledamo jeste saradnja sa političkim krilom mafije. Da je DF bio u prilici da vrši vlast, građani Crne Gore bi videli kako izgleda odlučna i hrabra demontaža bivšeg zločinačkog režima Mila Đukanovića - kaže Vučurović.

Moj ugao: Vladislav Dajković, lider Slobodne CG

Svojim upravljanjem Vladom Crne Gore Krivokapić je obesmislio sve godine naše borbe i stradanja i maltene pripremio teren za povratak DPS. Da ima makar mrvicu mudrosti, povukao bi se i pustio sposobnije da preuzmu stvari u svoje ruke i krenu u obračun s mafijom Mila Đukanovića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija