• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

20.01.2022

12:03

OPET NJEGOVI VANREDNI ZAHTEVI! Dritan sa svojom strankom osmislio ovo preko noći, SPREMA PRESEDAN 4. FEBRUARA!?!

Tanjug

Balkan

OPET NJEGOVI VANREDNI ZAHTEVI! Dritan sa svojom strankom osmislio ovo preko noći, SPREMA PRESEDAN 4. FEBRUARA!?!

Podeli vest

Koalicija Crno na bijelo i deo opozicionih parlamentarnih stranaka uputili su zahtev Skupštini Crne Gore za održavanje vanredne sednice 4. februara na čijem dnevnom redu bi bila Inicijativa ove koalicije, za izglasavanje nepoverenja aktuelnoj izvršnoj vlasti na čelu sa premijerom Zdravkom Krivokapićem

Inicijativa ove koalicije i dela opozicionih stranaka za izglasavanje nepoverenja vladi, koju predvodi potpredsednik izvršne vlasti Dritan Abazović, stigla je u parlament.

Abazović je u ponedeljak izneo koncept formiranja manjinske vlade, u kojoj ne bi bili kadrovi Demokratskog fronta i Demokratske partije socijalista Mila Ðukanovića.

Foto: Fotoilustracija/Tanjug

Krivokapić, koji je ranije rekao da je manjinska vlada koju predlaže Abazović prevara, zatražio je sinoć od Skupštine Crne Gore da vanrednu sednicu zakaže za 3. februar na kojoj bi se našao njegov zahtev za smenu Abazovića. Krivokapić, kome je Abazović donedavno bio "desna ruka", zatražio je njegovu smenu nakon što je lider GP URA predložio koncept formiranja manjinske vlade.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija