• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.01.2023

09:52

ONI SU SINOĆ NAPALI SRBE U SARAJEVU! Otkriveno ko su uhapšeni huligani sa Ilidže - Terete ih za nasilničko ponašanje!

pink.rs

Balkan

ONI SU SINOĆ NAPALI SRBE U SARAJEVU! Otkriveno ko su uhapšeni huligani sa Ilidže - Terete ih za nasilničko ponašanje!

Podeli vest

Sarajevska policija identifikovala je i uhapsila četiri osobe osumnjičene za napad na grupu Beograđana u jednom hotelu na Ilidži, potvrđeno je za Klix.ba. Oni se terete za krivično delo nasilničko ponašanje

 

Uhapšeni su E. B. (rođen 2003. godine nastanjen na području opštine Novi grad Sarajevo), A. T. (rođen 1996. nastanjen na području Ilidže), H. D. (rođen 1995. nastanjen na području Ilidže) i E. H. (rođen 2000. nastanjen na području Vogošće), piše Kliks.

Oni su smešteni u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim će se tokom dana izvršiti kriminalistička obrada.

Grupa huligana sa fantomkama, podsetimo, napala je roditelje i decu iz Beograda koja su igrali na međunarodnom juniorskom turniru u fudbalu u jednom hotelu na Ilidži.

Na meti je bio jedan od roditelja koji je nosio zastavu na kojoj je ćirilicom pisalo "Zvezdara". 

Huligani su ga isprskali suzavcem, a kada su mu roditelji ostale dece skočili u zaštitu, napadači su izašli ispred hotela gde je došlo do tuče.

Jedan roditelj je izboden nakon čega je prebačen u Sarajevo na ukazivanje pomoći i tom prilikom su mu konstatovane lakše telesne povrede. Nakon toga se vratio u hotel.

Napadu je prethodio još jedan incident. Za vreme utakmice u sali hotela grupa osmogodišnjaka iz Splita skandirala je za vreme utakmice protiv srpskih vršnjaka "Ubij Srbina".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 1 godinu

Znači ni jedan od napadača nije rođen i ne pamti vreme rata da bi to bilo opravdanje nego su svi tako vaspitavani, naučeni i zadojeni mržnjom prema Srbima još sa majčinim mlekom. Kome se tako nešto ikada desilo u Beogradu i Srbiji?

vuk

pre 1 godinu

....meni nije jasno zasto ministarstvo vanjskih poslova srbije ne reaguje saopstenjem gradjanima srbije da ne putuju u sarajevo?...zar treba da se desi neko ubistvo da bi reagovali???...zar su toliko pohlepni za pare da djecu iz srbije salju u smrt???

ratko

pre 1 godinu

i onda samo neka mi kaze neko da hrvatska bagra nisu ustase to se uci jos dok su u utrobi da je ustasa,sigurno su imn roditelji isto ustase jer nije mogao da cuje od nekog i nije ga neko ucio nego roditelj

Penzioner

pre 1 godinu

Ovi klinci iz Splita sigurno nisu krivi sto su skandali ubi Srbina.Zna se da je za to vaspitanje i sredina odgovorna.Dzabe mi pružamo ruku kad je oni ne prihvataju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija