• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Logično.com

15.02.2023

22:07

(VIDEO) UPLAŠENI PLENKOVIĆ ČINI SVE DA ZAUSTAVI ISTRAGU USVAJANJA DECE IZ KONGA! Afera "Zambija" trese Hrvatsku, ovo je toliko odvratrno da...

AP/Tanjug

Balkan

(VIDEO) UPLAŠENI PLENKOVIĆ ČINI SVE DA ZAUSTAVI ISTRAGU USVAJANJA DECE IZ KONGA! Afera "Zambija" trese Hrvatsku, ovo je toliko odvratrno da...

Podeli vest

Afera "Zambija" otkriva sav jad Plenkovićevog režima u Hrvatskoj, koji pokušava prikriti šemu verovatno nelegalnog usvajanja dece iz Konga. Ovde se više ne radi o četvoro dece zbog kojih u zatvorima u Zambiji u leži osam osoba, već gotovo stotinu drugih usvojenja.

Ivan Pernar postavlja pitanja koja bole i stvaraju strah političkom režimu Andreja Plenkovića koji štiti svoje političke oponente.

Čudna je ćutnja mejnstrim medija, koji ne postavljaju prava pitanja, već naprotiv pokušavaju da uguše istinu o aferi Zambija.

Pitanja je na stotine, ali je odgovora vrlo malo. Ko je prekršio Zakon u Kongu? Kako su i s čijim pasošima deca prebačena u Zambiju? Kako je moguće usvojiti dete, ako Zakon i diplomate Konga izričito kažu da to nije moguće? Na osnovu čega Andrej Plenković tvrdi da su deca hrvatski državljani?

Odavno samo najavili kako će Plenković i svi njegovi bliži i daljnji saradnici završiti u zatvoru, a sve izgleda da će to tako i biti. Ivo Sanader je mala beba za ovaj režim koji sada vlada u Hrvatskoj i šire.

Poslušajte reči Ivana Pernara. Bez obzira bio on nama simpatičan ili ne, bitno je ono što govori i traži. Ako su deca iz Konga nelegalno usvojena, tada možemo reći da su politički režim u Hrvatskoj i pravosuđe dosegli dno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
commandant

pre 1 godinu

OVO STO STE NAPISALI SVAKA CAST..ODGOVARA ISTINI APSOLUTNO , IAKO SE U MNOGIM STVARIMA NE SLAZEM S VAMA ,U OVOME CAK I PREVISE..

Miki

pre 1 godinu

Sta bese sa onom nasom devojcicom sto smo je prodali svedjanima ?

Pera

pre 1 godinu

Nema blage veze, Plenki se ne boji afere sa decom iz Zambije nego sta ce da javno kaze bivsa ministarka Rimac...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija