• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/atvbl

10.05.2023

10:30

(FOTO) "BANJALUKO, OČEKUJ MASAKR!" Identifikovan maloletnik koji je pretio na mrežama, njegov otac saslušan!

Balkan

(FOTO) "BANJALUKO, OČEKUJ MASAKR!" Identifikovan maloletnik koji je pretio na mrežama, njegov otac saslušan!

Podeli vest

Policija Republike Srpske identifikovala je maloletnu osobu koje je u komentaru na Jutjubu napisala "Banjaluko, očekuj masakr!", a saslušan je i otac maloletnika.

 

"Policijski službenici MUP-a Republike Srpske identifikovali su lice koje koristi kanal pod nazivom "Chad" na društvenoj mreži Youtube, a koje je ispod video objave koja se odnosi na nedavnu tragediju u osnovnoj školi u Beogradu, postavilo komentar koji glasi: "Banjaluko, očekuj masakr", piše u saopštenju MUP-a.

O događaju je obavešten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je delo kvalifikovao kao Ugrožavanje sigurnosti.

"Policijski službenici Odeljenja za visokotehnološki kriminalitet Uprave kriminalističke policije MUP-a u PU Banjaluka su u svojstv svedoka na navedene okolnosti saslušali A.P. oca maloletnog lica, te su od istog oduzeti predmeti izvršenja gore navedenog dela", stoji u saopštenju.

Foto: Printskrin

Jeziva prenja digla policiju Banjaluke na noge

U vezi sa navedenim, OJT Banjaluka biće dostavljen izveštaj o preduzetim merama i radnjama.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske apeluje na roditelje da obrate pažnju na aktivnosti dece na internetu, posebno na njihove objave i komentare koji se odnose na nedavne tragične događaje u Srbiji, a koji mogu izazvati uznemirenost građana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"FOKUS NIJE NA NASTAVI VEĆ NA PITANJIMA KOJA DECA POSTAVLJAJU!" Pomoćnik ministra prosvete o povratku đaka u "Ribnikar"
Društvo

"FOKUS NIJE NA NASTAVI VEĆ NA PITANJIMA KOJA DECA POSTAVLJAJU!" Pomoćnik ministra prosvete o povratku đaka u "Ribnikar"

Pomoćnik ministra prosvete Milan Pašić kaže da je mišljenje stručnjaka da učenici OŠ "Vladislav Ribnikar" što pre treba da se vrate školskim aktivnostima i u sredinu koju poznaju, ali da nastava nije u prvom planu već pitanja koja deca postavljaju. Ističe da će nastava početi u trenutku kada procene stručni ljudi i kada deca iskažu potrebu.

10.05.2023

09:49

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija