• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Index.hr/Glas istre

24.07.2023

10:57

Horor! Devojka uletela u raskrsnicu i udarila automobil koji je vozila trudnica, beba umrla!

Printskrin Youtube

Balkan

Horor! Devojka uletela u raskrsnicu i udarila automobil koji je vozila trudnica, beba umrla!

Podeli vest

U nesreći koja se dogodila 22. jula oko 23.45 na raskrsnici Faverijske i Rakovčeve ulice u Puli, trudnica je povređena, a pošto je bila u 37. nedelji trudnoće, odmah su je porodili u bolnici. Beba je preminula, javila je riječka bolnica, a objavila je PU istarska.

Zatražena je obdukcija.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja upravljala automobilom zagrebačke registracije, Faverijskom ulicom u suprotnom smeru, piše Glas Istre. U jednom trenutku 24-godišnjakinja je ušla u raskrsnicu s Rakovčevom ulicom gde je u njen bočni deo automobila udario drugi automobil pulske registarske oznake, kojim je upravljala 30-godišnjakinja koja je zadržavala smer kretanja, piše Index.hr.

Od siline udarca automobil zagrebačke registarske oznake se zarotirao te je odbačen na trotoar. Kako piše Glas Istre, 30-godišnjakinja je bila u 37. nedelji trudnoće te je nakon nesreće porođena pre termina. Dete je preminulo.

- Protiv 24-godišnje vozačice se zbog kaznenog dela izazivanje saobraćajne nesreće u putnom saobraćaju podnosi kaznena prijava u redovnom postupku - objavila je policija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija