• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2023

13:46

"Samo sam hteo porodicu, a ku*ve su krenule da razje*u!" Dok ga policija juri monstrum se oglašava na instagramu! (FOTO)

Informer

Balkan

"Samo sam hteo porodicu, a ku*ve su krenule da razje*u!" Dok ga policija juri monstrum se oglašava na instagramu! (FOTO)

Podeli vest

Nermin Sulejmanović koji je upucao suprugu danas u Gradačcu prenosio je uživo snimak na Instagramu, a sada se ponovo oglasio na ovoj društvenoj mreži.

Monstrum iz Gradačca ponovo se oglasio na instagramu.

Nermin Sulejmanović objavio je sliku sa suprugom koju je ubio, i sa svojom ćerkicom koja prisustvovala zločinu.

"Samo sam hteo porodicu" glasi objava.

Foto: društvene mreže

 

Nekoliko minuta kasnije, objavio je sliku i sa svojom ćerkicom, ali ovog puta bez opisa.

Foto: društvene mreže

 

On je prethodno držao uživo prenos u kom je priznao da je ubio suprugu i dvojicu muškaraca. Kako je istakao da čeka da napuni oružje i nastavi svoj krvavi pir. Više o tome pročitajte OVDE.

Prijavite nasilje

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31