• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srpskainfo

17.08.2023

17:42

UZNEMIRUJUĆE! Stravičan snimak nasilja nad ženom u Sarajevu: Muškarac pretukao devojku pored policijske stanice (VIDEO)

Printskrin video

Balkan

UZNEMIRUJUĆE! Stravičan snimak nasilja nad ženom u Sarajevu: Muškarac pretukao devojku pored policijske stanice (VIDEO)

Podeli vest

Pored policijske stanice u sarajevskom naselju Ilidža dogodilo se stravično nasilje, kada je muškarac pretukao devojku. Sve je to snimio jedan od stanara obližnje zgrade.

Naime, posle kraće svađe, jedan muškarac je počeo da udara devojku. Prvo joj je udario veoma jak šamar, od kog je pala na beton, a potom je nastavio da je udara.

- Poštovani, šaljem vam uznemirujuće snimke kako čovek tuče ženu 50 metara od policijske stanice Ilidža. Žena je poznata kao neko ko pravi 'probleme', ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje niti bilo ko ima pravo da tuče nekoga ovako krvnički - navedeno je u poruci, piše "Crna hronika".

- Postoje nadležne institucije koje su se mogle pozvati na ovaj slučaj. Ne znam šta je prethodilo čitavoj ovoj situaciji, ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje! - dodaje se u poruci.

Prema informacijama, muškarac sa snimka koji je pretukao devojku je uhapšen.

PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆ SNIMAK!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija