• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/mediji

21.08.2023

22:01

(VIDEO) Ženu izbo nožem, pa skočio sa balkona! Policijske i sirene i rotacije Hitne pomoći odzvanjaju gradom!

printscreen

Balkan

(VIDEO) Ženu izbo nožem, pa skočio sa balkona! Policijske i sirene i rotacije Hitne pomoći odzvanjaju gradom!

Podeli vest

Dve osobe su teško povređene nakon porodične svađe u Bijeljini. Kako Informer saznaje muškarac je nožem napao ženu, a potom skočio sa balkona!

Tragedija se dogodila u popodnevnim časovima u Ulici Pere Stanića, pored osnovne škole "Knez Ivo od Semberije" u blizini  policijske stanice.

Ljudi koji žive u blizini mesta gde se dogodio napad pričaju da satima čuju policijske sirene i rotacije. Kažu da ulicom prolaze vozila hitne pomoći i da su svi uplašeni!

- Gledamo sa svojih balkona i ne verujemo šta se dešava. Ovo je užas - ispričala je za Blic jedna od stanarki okolnih zgrada koje se nalaze nedaleko od mesta nesreće.

Nazvanično saznajemo da je izbodena žena vozilom Hitne pomoći prevezena u bijeljinsku bolnicu. U istu bolnicu prebačen je i muškarac koji je posle napada skočio sa balkona.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija