• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2023

21:33

Tragedija na plažama u Hrvatskoj: Muškarac i žena preminuli u kratkom vremenskom intervalu!

reuters/tanjug

Balkan

Tragedija na plažama u Hrvatskoj: Muškarac i žena preminuli u kratkom vremenskom intervalu!

Podeli vest

Dve osobe umrle su danas na istarskim plažama. Stariji muškarac izvučen je iz mora na plažu Saladinke, kod Červar Porata, a starija žena na plažu Valkane u Puli.

Iz istarske policije su kazali da su danas oko 12 sati primili dojavu da je iz mora na plažu Saladinke, kod Červar Porata, iz mora izvučena muška osoba i da Hitna medicinska pomoć sprovodi reanimaciju.

Reanimacija nije bila uspešna pa je 71-godišnji slovenački državljanin preminuo.

Drugu dojavu o tome da je iz mora na pulsku plaži Valkane izvučena starija žena policija je primila oko 15 sati, zajedno sa informacijom kako je u toku reanimacija, ali žena je preminula.

Identitet zasad nije poznat pa je nadležni državni tužilac naložio obdukciju, naveli su iz istarske policije, prenosi Index.hr.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija