• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.08.2023

14:22

(FOTO) Snažno nevreme pogodilo Sloveniju: Tukao grad veličine jajeta, vetar nosio sve pred sobom!

printscreen/facebook

Balkan

(FOTO) Snažno nevreme pogodilo Sloveniju: Tukao grad veličine jajeta, vetar nosio sve pred sobom!

Podeli vest

Sloveniju je danas pogodilo snažno nevreme praćeno gradom i jakim vetrom, a pojedina mesta ostala su bez struje.

Najgore je bilo u Ajdovščini, gde je tukao grad veličine jajeta, a vetar jačine 85 kilometara na čas zabeležen je u regionu Kopra, dok je Debeli Rtič bio na udaru vetra jačine 113 km/h. Slovenački mediji javljaju da ima i poplavljenih objekata.

 

 

Kako prenosi Meteoinfo Slovenija, jako nevreme sa pljuskovima, jačim udarima vetra i gradom kreće se ka Vipavskoj kotlini, Koruškoj i Idriji.

Deo Kopra je ostao pod vodom usled snažnih pljuskova, a veća šteta zabeležena je i na području Portoroža.

Podsetimo, Sloveniju su pre nekoliko nedelja pogodilo stravične poplave, koje su odnele nekoliko života, preneo je Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija