• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: OKDIARIO/Informer.rs

25.03.2020

17:56

POTPREDSEDNICA ŠPANSKE VLADE ZARAŽENA KORONAVIRUSOM! Prvo objvljeno da je njen test negativan, ALI ONDA SE DESIO OBRT!

Vesti

POTPREDSEDNICA ŠPANSKE VLADE ZARAŽENA KORONAVIRUSOM! Prvo objvljeno da je njen test negativan, ALI ONDA SE DESIO OBRT!

Podeli vest

Potpredsednica španske vlade Karmen Kalvo zaražena je koronavirusom

Ona je još u nedelju hospitalizovana, juče su španski mediji objavili da je njen test negativan, ali ipak, sada je potvrđeno da Kalvo pozitivna na koronavirus.

ŠPANIJA DRUGA U SVETU PO BROJU UMRLIH OD KORONE! Pretekla Kinu, broj žrtava skočio na 3.434, samo u jednom danu umrlo 738 ljudi!

Španija je u ovom trenutku druga zemlja u svetu po broju preminulih, javlja El Pais, navodeći da je broj žrtava skočio na 3.434

Podsetimo žena predsenika vlade Španije Begona Gomez takođe je zaražena koronavirusom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija