• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2020

20:15

BROJNI MEDIJI U SVETU OBJAVILI DA JE KIM DŽONG UN MRTAV!

Vesti

BROJNI MEDIJI U SVETU OBJAVILI DA JE KIM DŽONG UN MRTAV!

Podeli vest

Svetskim medijima širi se vest da je severnokorejski lider Kim Džong Un preminuo

Mediji iz Hong Konga javili su da je Kim Džong Un navodno mrtav, a ovu vest preneo je i Njujork post i TMZ.

Sa druge strane, japanski magazin "Shukan Gendai" javio je ranije danas da se lider Severne Koreje nalazi u vegetativnom stanju.

U svakom slučaju Pjongjang se ne oglašava, tako da za sada nema zvanične potvrde da je Kim preminuo!

Podsetimo, svetski mediji spekulišu već danima da je lider Severne Koreje tokom posete jednom selu imao srčani udar i da je iz Pekinga poslat medicinski tim kako bi pomogao u lečenju Kim Džong Una.

Mediji iz Hong Konga tvrde da su informaciju o smrti Una dobili iz pouzdanh izvora. Kim je, tvrde oni, bio podvrgnut ugradnji stenta, ali je tada došlo do nepredviđenih komplikacija.

Hirurzi su bili strašno uplašeni pa su im tokom "operacije" drhtale ruke što je i dovelo do pogoršanja stana severnokorejskog lidera, koji je nakon neuspele intervencije nekoliko dana kasnije, navodno, preminuo.

 

 

Ova vest munjevito se proširila i društvenim mrežama. Svetski mediji, poznati novinari i druge javne ličnosti tvituju o smrti Kim Džong Una.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Pa ako HK mediji to kažu i engleski The Sun prenese, mora da je tako.

hmm

pre 4 godine

Znaju britanski tabloidi i da su se hirurzima tresle ruke, mora da su bili pored Kima... a on je mrtav jedino ako su ga zapadnjaci nakako otrovali.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija