• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.06.2020

13:58

RAF OBELODANIO IDENTITET POGINULOG AMERIČKOG PILOTA! Zakucao se u more 74 kilometra od obale! (FOTO)

Vesti

RAF OBELODANIO IDENTITET POGINULOG AMERIČKOG PILOTA! Zakucao se u more 74 kilometra od obale! (FOTO)

Podeli vest

RAF je objavio ime američkog pilot koji je poginuo u padu vojnog aviona koji se srušio kraj obale Istočnog Jorkšira

Život je izgubio poručnik Kenet Alen, pomoćnik načelnika za oružje i taktiku 493. borbene eskadrile.

Kenet Alen došao je u 48. borbeno krilo u RAF-u februara ove godine. Bio je u rutinskoj misiji treninga kada se njegov avion u ponedeljak, 15. juna, srušio u more kraj obale Flambru Heda.

 

 

U izjavi, pukovnik Vil Maršal, odao je počast svom kolegi:

 

 

- Duboko smo pogođeni zbog gubitka poručnika i tugujemo sa porodicom i kolegama Repersima u 493. borbenoj eskadrili. Ogromna ljubav i podrška naše zajednice je zrak svetlosti u ovom tamnom trenutku - napisao je Maršal.

Velika operacija potrage pokrenuta je nakon što se "F-15C Orao" srušio u Severno more juče oko 21:30 časova.

Obalska straža saopštila je u ponedeljak ujutro da je dobila izveštaje da je avion pao u more 74 kilometra od obale Flambru Heda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija