• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

01.08.2020

16:36

PUTIN PRED VRATIMA! Lekar nije imao pojma ko mu je došao u posetu, a onda je ugledao...

Vesti

PUTIN PRED VRATIMA! Lekar nije imao pojma ko mu je došao u posetu, a onda je ugledao...

Podeli vest

Glavni lekar u infektivnoj bolnici u Komunarki, koja je među prvima u Moskvi počela da prima pacijente zaražene virusom korona, Denis Procenko kaže da je poseta predsednika Rusije toj zdravstvenoj ustanovi bila totalno iznenađenje i za njega i za njegove kolege

U intervjuu za list "Rosijska gazeta" Procenko priča kako je tekao taj dan.

Obilazak "crvene zone“ na Institutu "Sklifosovski" mi je bio u planu tog dana i zbog toga nisam imao vremena da se javljam na telefon. Tek kasnije sam video bezbroj propuštenih poziva, poruka. Zvao me je i gradonačelnik s kojim sam se dogovorio da se nađemo u bolnici, priča Procenko.

- U bolnici sam ugledao gradonačelnika, druge važne figure... Rekli su mi: "Šta stojiš, idi dočekaj gosta. A onda je pred ulaz stigao "aurus" i tek onda sam shvatio" - naveo je on.

Foto: printscreen tvin

Procenko dodaje da ni drugi lekari u bolnici ni medicinske sestre, koji su videli da je Putin na prijemnom odeljenju i odeljenju za reanimaciju, nisu znali da je to on.

Tek su uveče iz vesti saznali ko je bio čovek u žutom zaštitnom odelu koji ih je pohvalio za napore koje čine.

Putin je bolnicu obišao u martu. Želeo je, kako je rekao, da se svojim očima uveri kakva je organizacija i kako sve funkcioniše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija