• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/rts

02.08.2020

08:29

NEVEROVATNO OTKRIĆE RIBARA KOD ADE BOJANE! Pronašli borbeni brod sa municijom dugačak oko 50 metara!

Vesti

NEVEROVATNO OTKRIĆE RIBARA KOD ADE BOJANE! Pronašli borbeni brod sa municijom dugačak oko 50 metara!

Podeli vest

U blizini Ade Bojane, lokalni ribari uočili su veliki brod na dnu mora. Godinama ribari Ivo Knežević i Fikret Dermaja love u tom području, pa su bili iznenađeni neobičnim "ulovom"

Videvši veliki brod na dnu mora obavestili su nadležne institucije. Ekipa ronilaca Regionalnog centra Bijela, uradila je prva istraživanja, na inicijativu ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutina Simovića.

"ADMIRAL NAHIMOV" VREDI KAO POLA RUSKE FLOTE! Obnovljena krstarica, naoružana najsavremenijim naoružanjem, dejstvovaće širom sveta! (VIDEO)

U pitanju je borbeni brod, na kome su vidljiva i topreda, a dugačak je 50 metara.

Pretpostavka je da se u unutrašnjosti broda nalazi naoružanje i municija, kao i da je brod potopljen u borbenim dejstvima, jer su vidljive pukotine u blizini pramca.

Na području Ulcinja nalazi se više potopljenih brodova i galija iz raznih istorijskih epoha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija