• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2020

10:20

DRAMA U ORLANDU! Majka sa šestoro dece izbačena iz aviona! (VIDEO)

Vesti

DRAMA U ORLANDU! Majka sa šestoro dece izbačena iz aviona! (VIDEO)

Podeli vest

Amerikanka, koja je putovala sa šestoro dece iz Orlanda za Njujork, izbačena je iz aviona kompanije JetBlue, jer njena dvogodišnja ćerka nije želela da nosi zaštitnu masku, prenose američki mediji

Na video snimku snimljenom pred poletanja aviona, čuje se razgovor Čaje Bruk sa stjuardesom, koja joj objašnjava da ni tako malo dete ne može da bude izuzeto od mere nošenja maske radi sprečavanja širenja korona virusa.

TRAŽIO DA SE ODLOŽI UVID U NJEGOVE PORESKE PRIJAVE! Donald Tramp pod lupom federalne kriminalne istrage!

(VIDEO/FOTO) OTKRIVENA TAJNA BAZA KINESKIH PODMORNICA! Niko ne zna koliko ih je skriveno u mreži podvodnih pećina!

- Da li shvatate da ona ima dve godine - upitala je majka stjuardesu, koja je odgovorila da razume, ali da je to nešto što što ne može da se toleriše.

Iz kompanije JetBlue za CBS News su naveli da je Bruk rekla stjuardesi da njeno dete neće nositi masku.

Kako je navedeno, vrata aviona su još bila otvorena, a stjuardesa je ispoštovala proceduru i pozvala superizora aerodroma da reši situaciju.

Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se da su ostali putnici bili nezadovoljni i da je više njih stalo u odbranu majke, navodeći da bi za dvogodišnje dete trebalo da se napravi izuzetak.

Kompanija navodi da je u avionu došlo do gužve i da je doneta odluka da majka sa šetoro dece napusti avion.

U saopštenju se podseća da je JetBlue, kao i većina velikih aviokompanija, uveo obavezu da deca stara dve i više godina moraju da nose masku tokom leta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Problem za Francuze: Lukas Ernandez pod znakom pitanja
Fudbal

Problem za Francuze: Lukas Ernandez pod znakom pitanja

Fudbaler Pariz Sen Žermena i francuski reprezentativac Lukas Ernandez (28), koji je u polufinalnom meču Lige šampiona protiv Dortmuda povredio koleno, mogao bi zbog povrede da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo, objavio je danas "Lekip".

02.05.2024

17:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija