• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

10.12.2020

15:32

KORONA MERA KOJA JE FRAPIRALA SVET! Moraće ovo da nose dok lete avionom!

Vesti

KORONA MERA KOJA JE FRAPIRALA SVET! Moraće ovo da nose dok lete avionom!

Podeli vest

Kineska Uprava za civilnu avijaciju preporučila je kabinskom osoblju na čarter letovima na visokorizičnim destinacijama da nose pelene za jednokratnu upotrebu i da izbegavaju korišćenje toaleta kako bi smanjili rizik od infekcije virusom kovid-19

Ovaj savet se nalazi na spisku smernica za aviokompanije za sprečavanje širenja virusa kovid-19 na 38 stranica, piše Blumberg.

Preporuka se odnosi na čarter letove ka i iz zemalja i oblasti u kojima broj zaraženih prelazi 500 na milion ljudi, navodi Kineska Uprava za civilnu avijaciju.

Savet koji se odnosi na pelene nalazi se u odeljku o ličnoj zaštitnoj opremi, a takođe se preporučuje korišćenje medicinskih zaštitnih maski, medicinskih jednokratnih rukavica, zaštita za oči, jednokratne kape, zaštitna odeća i navlake za cipele.


Kinesko vazduhoplovno tržište se oporavlja i blizu je nivoa od pre pandemije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija