• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

11.12.2020

09:23

GENERAL UPOZORIO, MOGUĆE SABOTAŽE RUSKE VAKCINE! Odmah reagovalo ministarstvo odbrane!

Vesti

GENERAL UPOZORIO, MOGUĆE SABOTAŽE RUSKE VAKCINE! Odmah reagovalo ministarstvo odbrane!

Podeli vest

Rusko Ministarstvo odbrane upozorilo je da je moguća informativna sabotaža ruske vakcine protiv virusa korona „Sputnjik Ve“

Zvanični predstavnik ministarstva general-major Igor Konašenkov kaže da ministarstvo do detalja zna kolika su sredstva i kakvi su resursi izdvojeni u inostranstvu u cilju diskreditacije vakcine „Sputnjik Ve“.

„Na društvenim mrežama i na internet sajtovima na ruskom jeziku koji se finansiraju novcem iz inostranstva priprema se serija pseudoanalitičkih ‘istraživanja’, lažnih svedočenja ‘očevidaca’ o navodnim opasnostima ruske vakcine ili masovnom odbijanju vakcinisanja, uključujući i Oružane snage Rusije“, naveo je on.

Kako je dodao, do sada je vakcinisano 10.000 pripadnika vojske. Slučajevi odbijanja vakcinacije nisu registrovani.

Prema rečima Konašenkova, „informativna sabotaža“ neće oslabiti efikasnost ruske vakcine, niti će ojačati lekovitost stranih vakcina.

„Sputnjik Ve“ je prva u svetu registrovana vakcina protiv virusa korona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija