• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2021

20:03

PLAŠIM SE, UBIĆE ME! Ćerka premijera se u suzama javila iz toaleta, snimak šokirao svet /video/

Vesti

PLAŠIM SE, UBIĆE ME! Ćerka premijera se u suzama javila iz toaleta, snimak šokirao svet /video/

Podeli vest

Princeza Latifa, ćerka šeika Muhameda ibn Rašida el Maktuma, premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata i vladara Dubaija uplašila je prijatelje, a onda i pratioce na mrežama snimkom iz toaleta

Ćerka premijera i potpredsednika UAE poručila je u suzama iz toaleta da se u kući već neko vreme oseća kao talac, da se plaši za svoj život i da ne zna šta će.

- Ne znam hoću li preživeti kad čuju da sam slala ovaj snimak - rekla je 35-godišnja žena iz toaleta na čijem prozoru postoje rešetke i straža ispred pa se oseća kao da je u zatočeništvu.

Mlada princeza pobegla je 2018. godine iz Dubaija ali je, prema pisanju BBC-ja i drugih uticajnih svetskih portala uhvaćena, drogirana i vraćena kući. Od tada niko nije čuo za nju.

- Talac sam u vili koju su zbog mene pretvorili u zatvor. Nekoliko puta sam pokušavala da se oslobodim stega i pobegnem, ali su stražari bili neumoljivi - kaže Latifa.

Najviši sud u Londonu utvrdio je da je šeik Muhamed ibn Rašid el Maktum u dva navrata, 2002. i 2018. godine nasilno vraćao ćerku kući kršeći osnovna ljudska prava. Ljudi širom sveta od 2018. se pitaju šta se dešava sa Latifom i da li je uopšte živa.

Na društvenim mrežama već tri godine postoji heštag "oslobodite Latifu", prenosi BBC Panorama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija