• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2021

15:53

PREDSEDNIK RUSKE AKADEMIJE NAUKA OTKRIO DA ĆEMO MORATI DA SE "NAVIKNEMO" NA KORONU: Ostaće zauvek sa čovečanstvom, kao što je to bilo sa virusom gripa!

Vesti

PREDSEDNIK RUSKE AKADEMIJE NAUKA OTKRIO DA ĆEMO MORATI DA SE "NAVIKNEMO" NA KORONU: Ostaće zauvek sa čovečanstvom, kao što je to bilo sa virusom gripa!

Podeli vest

Infekcija korona virusom nikada neće potpuno nestati i ostaće zauvek sa čovecanstvom kao što se to dogodilo sa virusom gripa, izjavio je danas predsednik Ruske akademije nauka (RAS) Aleksandar Sergejev

- Ono što sada posmatramo znači jedno, infekcija korona virusa će zauvek ostati sa čovečanstvom kao što se to u nekom trenutku desilo sa virusom gripa - istakao je on za TAS S.

Instrumenti u borbi protiv širenja korona virusna su jasni - vakcinacija i stvaranje novih farmaceutskih proizvoda, dodao je Sergejev.

Prema najnovijim podacima u svetu je od korona virusa zaraženo više od 115,2 miliona ljudi, dok je više od 2,5 miliona preminulo.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31