• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rt

17.03.2021

12:02

ZAPANJUJUĆI SNIMAK IZ RUSIJE! Čoveku se usred grada prišunjao ogroman medved i počeo da ga juri, pogledajte kako se spasio! /VIDEO/

Vesti

ZAPANJUJUĆI SNIMAK IZ RUSIJE! Čoveku se usred grada prišunjao ogroman medved i počeo da ga juri, pogledajte kako se spasio! /VIDEO/

Podeli vest

Snimak zabeležen u Nižnjevartovsku u zapadnom Sibiru šokirao je Ruse, a sve je počelo kada su meštani zapazili mrkog medveda kako luta centrom grada

Na snimku se vidi kako na ulici zver kreće na čoveka koji razgovara telefonom. Čovek se daje u beg i tada kreće drama, jer životinja počinje da ga goni. Nakon kratke potere, čovek pretrčava ulicu, medved kreće za njim i u tom momentu životinju udara autobus.

Srećom, priča se razrešila više ili manje pozitivno za sve učesnike, uključujući i "krznenog momka" - tačnije devojku, jer je kasnije otkriven da je u pitanju bila ženka medveda. Vozilo ju je udarilo, ali je nije ozbiljno povredilo zahvaljujući brzim reakcijama vozača autobusa i dobrim kočnicama, a ubrzo ju je uspavao i odveo tim za kontrolu životinja, koji je brzo stigao na mesto događaja.

Prema lokalnim medijima, medved nije bio divlja vrsta, već kućni ljubimac, a vlasnik ga je držao u obližnjem hotelu. Policija sada istražuje kako je uspela da pobegne i da li su njeni životni uslovi uopšte bili legalni. Navodno je pronađen drugi medved u kavezu u istom hotelu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)
Live TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)

Šta smera NATO u Republici Srpskoj? Engleski lord Mark Lankaster sastavio je izveštaj o tome kakvi su planovi i interesi NATO-a na zapadnom Balkanu. Ovde je predloženo da se uvedu ograničenja za RS koja su dovedena do neprepoznatljivosti. U emisiji "Info jutro", gost je bio novinar Duško Vukajlović koji je govorio o planovima NATO-a za zapadni Balkan, Republiku Srpsku, ali i Srbiju.

31.05.2024

08:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija