• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2021

13:50

RONU DŽEREMIJU PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA! Optužen za silovanje 21 devojaka, među njima i MALOLETNA DEVOJČICA!

Vesti

RONU DŽEREMIJU PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA! Optužen za silovanje 21 devojaka, među njima i MALOLETNA DEVOJČICA!

Podeli vest

Bivša zvezda filmova za odrasle Ron Džeremi optužen je juče po više od 30 tačaka za seksualni napad

Ron Džeremi (67) optužen je od strane Okružnog tužilaštva u Los Anđelesu za napade na 21 žrtvu, uključujući 15-godišnju devojčicu, a koji su stari više od dve decenije.

- Prečesto žrtve seksualnog napada pate u izolaciji - rekao je okružni tužilac Gaskon u saopštenju, dodajući: "Moramo osigurati da žrtvama budu dostupne sve opcije koje će im pomoći u oporavku, uključujući i trauma informativni centar za lečenje i podršku za prijavljivanje ovakvih zločina."

 imaju na raspolaganju sve mogućnosti da pomognu u oporavku, uključujući i usluge o ozdravljenju i podršku prijavljivanju takvih zločina." Jeremi je optužena za napad u periodu od 23 godine u dobi od 15 do 51 godine.

Džeremi se optužuje da je u periodu od 23 godine napadao žene starosti od 15 do 51 godinu.

Poslednji navodni napad Roja Džeremija desio se na mladu devojku u striptiz klubu između 2002. i 2003. godine.

Optužnica od strane Okružnog tužilaštva u Los Anđelesu podignuta je krajem juna 2020. godine zbog napada na četiri žene.

U avgustu 2020. godine tužbi protiv Džeremija pridružilo se još 20 žrtava.

Bivša porno zvezda je u oktobru 2020. godine optužena po sedam tačaka za seksualne napade, i tek tada je objavljeno da će se, ukoliko bude proglašen krivim, Džeremi suočiti sa više od 330 godina tj. doživotnom robijom.

Foto: Reuters

Ron Džeremi

Tužioci su u oktobru odbacili 14 drugih slučajeva protiv njega zbog zastarelosti slučajeva. Nove optužbe za teška krivična dela u sredu su uključival 12 tačaka prisilnog silovanja, sedam tačaka prisilne oralne kopulacije, šest tačaka seksualnog uznemiravanja uz obuzdavanje i četiri tačke seksualnog "prodora stranim predmetom".

Takođe su uključene dve tačke seksualnog napada na nesvesne ili usnule osobe, i po jednu tačku svakog razvratnog dela na dete mlađe od 14 ili 15 godina, sodomiju upotrebom sile i napadom sa namerom da se počini silovanje.

Nisam kriv

Ron Džeremi se u sudu izjsnsio nedužnim.

Još 2020. godine je na društvenim mrežama objavio da nije kriv i da jedva čeka da se to dokaže i u sudu. Usput se zahvalio "svima na podršci."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija