• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/WSJ

28.09.2021

20:04

CIA EVAKUISALA ŠPIJUNA IZ SRBIJE! Veruju da je žrtva HAVANA SINDROMA, pretrpeo ozbiljne NEUROLOŠKE NAPADE!

AP/Marko Đoković/Fotomontaža

Vesti

CIA EVAKUISALA ŠPIJUNA IZ SRBIJE! Veruju da je žrtva HAVANA SINDROMA, pretrpeo ozbiljne NEUROLOŠKE NAPADE!

Podeli vest

CIA je evakuisala muškarca koji je radio kao obaveštajac u Srbiji i koji je pretrpeo ozbiljne neurološke napade poznatije kao Havanski sindrom

CIA je evakuisala muškarca koji je radio kao obaveštajac u Srbiji i koji je pretrpeo ozbiljne neurološke napade poznatije kao Havanski sindrom.

Incident na Balkanu o kome ranije nije bilo izveštaja, poslednji je u onome što zvaničnici opisuju kao stalno širenje napada na američke špijune i diplomate koje su nepoznati napadači slali u inostranstvo koristeći ono za šta vladini zvaničnici i naučnici sumnjaju da je neka vrsta izvora energije.

 

 

Havanski sindrom

Simptomi ovog sindroma, koji su uključivali mučninu, jake glavobolje, bol u ušima, umor, nesanicu i tromost, počeli su da se pojavljuju poslednjih meseci, a neke žrtve su ostale nesposobne za rad, prema tvrdnjama tih diplomata.

Serija simptoma prvi put se pojavila 2016. godine među američkim diplomatama na Kubi, a od tada su primećeni i u Kini, Rusiji i, u novije vreme, u Austriji. Bilo je nepotvrđenih slučajeva u Poljskoj, Tajvanu, Gruziji, pa čak i u Vašingtonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caja

pre 2 godine

Klasicni simptomi korone za koju je bio zaduzen da siri po Srbiji.

lol

pre 2 godine

da im dam hint, da pregledaju instrumente koje koriste za prisluskivanje i slicno.. bice da je od toga a ne od kubanaca...

Milutin

pre 2 godine

Valjda će i ostali špijuni da napuste srbiju

nekonebitan

pre 2 godine

Taj havanski sindrom je posledica koju agenti XIA prolaze od kraja drugog svetskog rata. Treniraju parapsiholoske vestine nesvesni da se taj bumerang cesto brze vraca nego sto ga bcis. Kad odabrani ne prihvate energiju koju im agenti salju, energija se vraca njima i to ih onesposobljava,. Unistavaju se vlastitom energijom koristeci telepatiju. Nista novo.

Perica

pre 2 godine

Šta ti je bolest. Ja sam jednom napisao a vi ne objaviste, svi oni kad dolaze u Srbiju da ponesu nalaz od živčanog doktora da su zdravi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija