• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.10.2021

07:39

BIL KLINTON PRIMLJEN U BOLNICU, infekcija se proširila na krvotok?! NALAZI SE NA INTEZIVNOJ

Vesti

BIL KLINTON PRIMLJEN U BOLNICU, infekcija se proširila na krvotok?! NALAZI SE NA INTEZIVNOJ

Podeli vest

Nekadašnji američki predsednik Bil Klinton hospitalizovan je zbog infekcije urinarnog trakta koja se proširila i na krvotok

Klinton (75) je hospitalizovan u utorak uveče u Medicinskom centru UCIM u kalifornijskom gradu Ervajnu, zbog sumnje na infekciju krvi, za koju lekari veruju da je započela kao urinarna infekcija, prenosi Rojters pozivajući se na izveštaj CNN.

- On se oporavlja i dobre je volje, a zahvalan je lekarima, medicinskim sestrama i osoblju koji mu pružaju odličnu negu - saopštio je Angel Urenja, portparol bivšeg predsednika SAD.

U saopštenju se navodi da Klinton ostaje u bolnici radi stalnog praćenja.

Njegov portparol je objasnio da nakon dva dana lečenja, broj belih krvnih zrnaca kod Klintona opada i da dobro reaguje na antibiotike.

- Medicinski tim iz Kalifornije bio je u stalnoj komunikaciji sa predsedničkim medicinskim timom iz Njujorka, uključujući i njegovog kardiologa. Nadamo se da će uskoro otići kući - naveo je u saopštenju Urenja.


CNN prenosi i da zdravstveno stanje Klintona nije povezano sa prethodnim srčanim problemima ili KOVID-19 infekcijom.

Klinton je bio predsednik SAD u dva mandata, između 1993. i 2000. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fikus

pre 2 godine

Da postoji mogućnost, dao bih ti ladno bar 1000 lajkova za komentar

Pera pravda

pre 2 godine

Da je sreće da se zaleči skot i da je pravde da odgovara za zločine pa da do svoje 100 godine robija i proklinje život svoj. Pleme mu j.

Nina

pre 2 godine

Zar ce taj tvor crknuti a da ne odgovara izpred pravog suda za svoje zlocine. Ako, ako, njemu ce posle toliko godina mucenja od side da sada sudi najvisi sud.

lala

pre 2 godine

To mu glave dolazi zakasneli Monikin virus iz usta.

nedeljko

pre 2 godine

Што се мене тиче може одапети као и сви људи,није ми ни мало жао Клинтона,напротив,има ће ко да га оплакује.Сваки Србин,који се тако осећа,неће га жалити ако одапне,већ ће славити.Дај Боже Недељко Гелић,Нови Сад

Vrana

pre 2 godine

Kakve dobre vesti, djavo ga odneo i ne vratio se nikada vise!

Nik

pre 2 godine

Nek mu se sva krv zatruje i da umire dugooo u najtezim mukama...

Milutin

pre 2 godine

Želim mu da brzo izađe u limeni sanduk da ne širi zarazu

NIKOLA

pre 2 godine

Da je srece da se nikad nije ni rodio seme mu se zatrlo dabogda

Jovan

pre 2 godine

Само да се брзо не заврши...

KIR SRBIN

pre 2 godine

Па зар овај с-твор има крвоток? Успут, онима из Србије и околине који га жале нека купе кило банана и поморанџи, па на авион до болнице да га обиђу!

ISTINA

pre 2 godine

Srbi će ti oprostiti za Žutu kuću, zločine na Kosovu, Republici Srpskoj, Republici Srpskoj Krajini i Srbiji. Ali znaj da Bog sve vidi i nijedna laž ne traje večno.

Deda Nole

pre 2 godine

Bedna dusa,nadam se da ce zavrsiti kao Pauel,nije vredan ni ime da mu spomenem.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija