• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputniknews

22.12.2021

23:59

AMBASADOR, OBAVEŠTAJAC, A SADA... Ričard Grenel dobio novi posao!

Vesti

AMBASADOR, OBAVEŠTAJAC, A SADA... Ričard Grenel dobio novi posao!

Podeli vest

Ričard Grenel, bivši izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine, dobio je novi posao

Grenel je postao politički komentator kablovske TV mreže „NJuzmaks“ i jedan od visokih funkcionera te kompanije zadužen za međunarodnu saradnju.

Grenel, koji je u karijeri bio i američki ambasador u Nemačkoj, kao i direktor obaveštajnih službi SAD, ali i saradnik konkurentske mreže „Foks njuz“, „imaće ključnu ulogu nudeći bezbednosne i međunarodne analize za mrežu, koja je sada četvrta kablovska mreža po rejtingu u SAD“, saopšteno je iz „NJuzmaksa“.

„Ugledni bivši zvaničnik Trampove administracije biće potpredsednik kompanije za međunarodni razvoj, pomažući kompaniji u internacionalnom brendiranju i ekspanziji. „NJuzmaks“ trenutno licencira svoj brend i sadržaj u osam evropskih zemalja. Grenel će raditi na tome da se „Njuzmaksov“ brend proširi u svetu“, navode iz te kompanije.

Generalni direktor „Njuzmaksa“ Kristofer Rudi rekao je da je Ričard Grenel stručnjak za politiku, medije i vladine poslove, te da će gledaoci moći da steknu puno informacija zahvaljujući njegovom širokom iskustvu.

Grenel je rekao da je počastvovan što se pridružio „NJuzmaksu“ i naglasio kako taj kanal treba da dođe do gledalaca preko novih medijskih platformi, kao što je direktan striming preko interneta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija