• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Sputnjik

29.12.2021

13:19

NATO KRENUO NA RUSKU OMLADINU, u toku je specijalni rat!

Pixabay

Vesti

NATO KRENUO NA RUSKU OMLADINU, u toku je specijalni rat!

Podeli vest

NATO u hibridnom ratu sa Rusijom, kao glavnu metu koristi rusku omladinu, izjavio je predsedavajući Istražnog komiteta Aleksandar Bastrikin

Radikalizacija omladine je deo hibridnog rata koji vode neke zapadne zemlje pokušavajući da destabilizuju situaciju u Rusiji, izjavio je Bastrikin.

Fokusirajući se na udarac po omladini, te zemlje jasno shvataju kako može da se destabilizuje situacija u našoj zemlji, rekao je Bastrikin u intervjuu za „Rusku gazetu“.

Prema njegovom mišljenju, koristeći s jedne strane digitalne tehnologije, medije i internet neke zapadne zemlje diskredituju Rusiju u međunarodnoj areni, a s druge – zadaju udarce zemlji iznutra. Kako kaže, Moskva na to mora da reaguje operativno kako bi odgovorila na izazove.

Deo hibridnog rata je i aktivnost nezakonitih grupa na interentu sa ciljem radikalizacije omladine i njihovog uključivanja u korišćenje zabranjenih supstanci i u ekstremističke aktivnosti, precizirao je Bastrikin. On navodi da su strani filmovi i kompjuterske igrice u potpunosti prožeti željom da se Rusija prikaže u negativnom svetlu.

Šef Istražnog komiteta ističe da je logika suprostavljanja „ruskoj pretnji“ – kako govore na Zapadu, utisnuta u sižee mnogih dela, čak i žanra fantastike, što ih čini latentnim oružjem propagande. Istovremeno, on upozorava da zapadne zemlji usađuju ruskoj omladini tuđe vrednosti i ideale, kao i da „informaciono-psihološka diverzija" i „vesternizacija“ odnosno „pozapadnjačenje” kulture prete Rusiji gubitkom „njenog kulturnog suvereniteta”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 2 godine

Ruska imperijo uzvrati udarac kako samo ti znaš! Ruska omladina je lepa, poštena, neiskvarena, pametna, pravdoljubiva, patriotska iz najdubljih uverenja i emocija. Omladina zapada je debela, nije tako lepa osim na filmovima, patriotska koliko je plaćena da ratuje protiv nedužnog naroda širom sveta, iskvarena satanističkom i homoseksualnom ideologijom satanističkih i pederskih centara u SAD i EU, duboko nesrećna i frustrirana što pokazuju brojni masovni zločini - ubistva koje vrše mladi širom SAD i EU itd. itd. Ruski mas mediji treba da obiluju člancima koji iznose istinu o omladini SAD i EU!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija