• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Fox News

22.01.2022

08:14

BAJDEN SE NARUGAO NOVINARKI FOKSA! Novi ispad američkog predsednika, da li je moguće da joj je ovo rekao?!  (VIDEO)

AP/Tanjug

Vesti

BAJDEN SE NARUGAO NOVINARKI FOKSA! Novi ispad američkog predsednika, da li je moguće da joj je ovo rekao?! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik SAD Džozef Bajden ismejao je novinarku Foks Njuza Žaki Hajnrih jer mu je postavila pitanje u vezi Rusije i Ukrajine i to posle njegovih "kontroverznih" komentara o eskalaciji sukoba između Rusije i Ukrajine

Naime, američki predsednik šokirao je svetsku javnost kada je izjavio da bi “manji upad” Rusije u Ukrajinu mogao izazvati uzdržaniju reakciju SAD i njenih saveznika nego što bi bila reakcija na invaziju u punom obimu.

Kritičari su odmah optužili Bajdena da je dao „zeleno svetlo“ ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da započne invaziju na Ukrajinu.

 

 

Watch the latest video at foxnews.com

 

Žaki Hajnrih je na konferenciji za novinare pitala Bajdena:

„Zašto čekate da Putin napravi prvi korak, gospodine?" 

Bajden se nasmejao i tiho odgovorio: „Kakvo glupo pitanje".

Predsednik SAD imao jop nekoliko polemika sa novinarimaa na pres konferenciji u sredu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 2 godine

Ako neko postavi glupo pitanje i dobije odgovor da je glupo to sto pita, zasto vi to nazivate ruganje?! Dokle smo dosli da kad nrko kaze istinu i ono sto u stvari misli vi to predstavljate kao ruganje?! Mozda zato sto po medijima istina je odavno nestala i pisu se samo lazi i izmisljotine a kad je istina u pitanju onda to nazivate ruganjem?! Ispada logicno to sto pisete da je istina samo izrugivanje a laz to je normalno!?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31