• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

02.03.2022

20:30

UŽASNE OPTUŽBE MAKRONA NA RAČUN RUSIJE! Napadaju sećanje na holokaust u Ukrajini! (VIDEO)

Informer/Fotomontaža

Vesti

UŽASNE OPTUŽBE MAKRONA NA RAČUN RUSIJE! Napadaju sećanje na holokaust u Ukrajini! (VIDEO)

Podeli vest

"Ruski lideri napadaju sećanje na holokaust u Ukrajini, kao što napadaju sećanje na zločine staljinizma u Rusiji, rekao je Makron u obraćanju francuskom narodu

Pozivajući se na "promenu ere", Makron je rekao da saziva samit 27 šefova vlada EU u Versaju, pod francuskim predsedništvom EU,  10. i 11. marta kako bi razgovarali o iskoracima u evropskoj odbrambenoj politici.
 

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je na konferenciji za novinare povodom situacije u Ukrajini da ruske trupe bombarduju Kijev, kao i da su mnoge izbeglice prinuđene da pobegnu u susedne evropske zemlje.

On je apelovao na francuske državljane da što pre napuste Ukrajinu.

 

 

Makron je takođe rekao da će nastaviti da zahteva prekid vatre, kao i da će njegova zemlja nastaviti da štiti suverenitet Ukrajine.

Francuski predsednik je pozdravio hrabrost ukrajinaca koji su suočeni sa ratom, a zatim je dodao da je Putin jedini izabrao rat.

 

 

Dani koji su pred nama će verovatno biti sve teži – rekao je Makron.

On je rekao i da će nastaviti da pokušava da ostane u kontaktu sa Putinom, a onda je još jednom ponovio da Francuska nije u ratu sa Rusijom.

Podsetimo, Generalna skupština UN danas je usvojila rezoluciju kojom se, kako se navodi, osuđuje "ruski napad na Ukrajinu i poziva Moskva da odmah povuče snage iz Ukrajine".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

PRVI STE NAPALI LIBIJU ZEMLJU BLAGOSTANJA LICIMERU...VASA DEMOKRATIJA LIBIJI JE DONELA PUSTOS I UBIJANJE LJUDI I DAN DANAS.

ringispil

pre 2 godine

Eh, siljokuran izigrava NAPOLEONA a istorija je pokazala kako zavrsava agresor na Rusiju.

fgege

pre 2 godine

dzaba vam propaganda zna se ko je ovde nacista i ko nije podrzao povelju UN protiv nacizma....

bole

pre 2 godine

Sve ove zapadne bitange tako su lajali i kad su nas opustošili to nikog ne interesuje, e sad kad je Rusija pošla njihovim stopama to je zločin, gde su im sad avaksi i nevidljivi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija