• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

03.03.2022

11:27

RUSKI TAJKUN PRONAĐEN MRTAV U VELIKOJ BRITANIJI! Baštovan zatekao jeziv prizor u garaži!

printscreen facebook

Vesti

RUSKI TAJKUN PRONAĐEN MRTAV U VELIKOJ BRITANIJI! Baštovan zatekao jeziv prizor u garaži!

Podeli vest

U trenutku kada je telo pronađeno u vili bila je njegova majka. Policija istražuje slučaj

Ruski tajkun pronađen je obeše u svojoj garaži u kući na jednom od najekskluzivnijih imanja u Velikoj Britaniji.

Telo Mihaila Votforda (66) pronašao je njegov baštovan na imanju Ventvort. Votford, koji je otac troje dece, stekao je ogromno bogatstvo u Ukrajinskim rafinerijama. Potom je osnovao firmu za nekretnine nakon što se preselio u Britaniju.

Policija istražuje slučaj sa "najvećom dozom ozbiljnosti" jer se strahuje da se Votford našao na listi za odstrel,a britanski mediji podsećaju da se Moskva dovodi u vezu sa brojnim "smrtnim slučajevima u egzilu" u Britaniji.

Na njegovo stanje je možda uticala situacija u Ukrajini. Njegovi prijatelji misle da se ova tragedija nije desila slučajno. Prenosi Sun.

Mihailov saradnik kaže da njegova smrt pokreće brojna pitanja. 

Nakon svih drugih sumnjivih smrti ruskih državljana i sradnika u Velikoj Britaniji, sasvim je normalno da će se spekulisati o njegovoj smrti - rekao je saradnik.

Votford je promenio ime iz Tolstošeja nakon što se preselio u Britaniju pre dvadesetak godina. Živeo je sa ženom, Estonkom, Džejn, njihovo dvoje dece i starijim sinom iz prvog braka, u vili od 18 miliona funti na imanju Ventvort.

Foto: printscreen facebook

 

O ovom paru pisao je Sunday Times u vreme kada su prodavali svoju kuću 2015. godine, a u intrevjuu su se hvalili svojim raskošnim životnim stilom, privatnim avionima i vilama. Kasnije se preselio u kuću Dormi, starinsku vilu podeljenu na stanove. Njegova majka Ruskinja živela je u jednom od stanova, i bila je kod kuće kada je pronađeno telo njenog sina.

- Zaista je šokantno jer je Mihail imao sve za šta je mogao da živi. Imao je prelepu ženu, decu i dom iz snova. To uopšte nema smisla - rekao je prijatelj.

Nakon smrti Votforda, supruga Džejn je na Fejsbuku podelila sliku na kojoj ga ljubi, držeći cigaru.

- Istraga o okolnostima smrti je u toku, ali se ne veruje da u ovom trenutku postoje bilo kakve sumnjive okolnosti - naveli su iz britanske policije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 2 godine

Mi6 sas koriste priliku da smanje broj rusa u vb

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija